fbpx

UI/UX (Disseny d’Interfícies i Experiència d’Usuaris)

En una societat de la informació marcada per la participació activa de l’usuari, la interfície es converteix en l’element fonamental de la interacció entre les persones i els artefactes. A través d’ella podem crear experiències d’usuari que marquin el rumb d’una empresa i del mercat: les empreses ja no només han de saber vendre els seus productes o serveis, també han de saber crear experiències memorables en els seus consumidors.

Per això, obtenir coneixements de gestió i presentació d’informació adaptables a diversos dispositius, formats i tasques (entreteniment, formació, salut, economia, cultura, etc.) permetrà a l’alumne desenvolupar projectes altament competitius. Per aconseguir això, la percepció de les necessitats associades a aquest tipus de problemàtiques i la resolució tècnica efectiva seran clau.

Per tant, en el programa d’estudis del Màster UI/UX s’inclouen les metodologies utilitzades actualment per el disseny i desenvolupament de serveis digitals online, des de la seva concepció fins a la seva producció i testeig amb usuaris finals. Tot des del punt de vista del disseny, factor diferencial al moment de buscar i materialitzar la innovació que tota empresa busca.

Informació de UI/UX (Disseny d’Interfícies i Experiència d’Usuaris)

Informació

X