fbpx

Comissariat d’Art Digital

La cultura digital ha obert noves vies de circulació per a l’art dins i fora de les galeries. El Màster Universitari en Comissariat d’Art Digital (títol oficial – URL) permet explorar la producció i creació artística contemporània en la seva faceta tecnològica.

La coordinació y comissariat d’exposicions multimèdia, la gestió d’esdeveniments culturals i espectacles, o la investigació i crítica d’art contemporani són algunes de les seves sortides professionals. Els nostres alumni han realitzat pràctiques en institucions com CCCBMACBA i Fundació Antoni Tàpies, o en festivals com SònarLoop i The Influencers.

Les noves dinàmiques i circuits de l’art digital modifiquen també la recepció del públic i la comprensió teòrica i interpretativa. Així doncs, les galeries artístiques no són l’únic camp de desenvolupament del comissariat d’art digital. També ho són activitats de caràcter lúdic, educatiu i artístic, la creativitat i la crítica entorno de nous mitjans. Així com l’anàlisi de noves tendències i els projectes de dimensió multimèdia.

Aquesta titulació oficial (Universitat Ramon Llull), està reconeguda en tot l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Dóna l’oportunitat d’estudiar programes de doctorat en qualsevol universitat de la Unió Europea. Està reconeguda per a beques, petició de subvencions, oposicions d’àmbits oficials i facilita la inserció laboral tant a Europa com la resta del món.

Aquí pots consultar l’informe d’Acreditació favorable a la titulació de Màster Universitari en Comissariat d’Art Digital.

Informació de Comissariat d’Art Digital

Informació

X