fbpx

Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació

Darrera de cada portada de revista, programa de televisió, esdeveniment de gran envergadura o publicitat, hi ha estilismes que donen forma a la imatge que arriba al públic . Cuiden des de el model fins a la relació amb l’entorn darrera de la proposta estètica que representa els valors o les idees desitjades.

Mes allà del rol de dissenyador, el d’estilista o assessor d’imatge s’ha convertit en clau per a determinar l’èxit de una marca, ja que la possibilitat de conèixer les tendències y avançar-se a elles ens permet generar un producte o una imatge lo suficientment atractiva per a un consumidor canviant i exigent.

Per lo tant, sigui des de la comunicació comercial o institucional, l’ assessoria d’estilisme i imatge es revela com una eina fonamental per a la innovació i el posicionament. A través d’un programa de sis àrees, el màster, et brindarà un coneixement transversal que abarca des de nocions de coolhunting i sociologia de la moda, fins a conceptes de coaching, protocol i inclús industria.

estilismo
estilismo

Informació de Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació

Informació

X
X