fbpx

CFGS en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa – EATM

Transmetre una imatge clara i coherent és la base d’un òptim posicionament tant personal com empresarial i institucional. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa té com a objectiu formar professionals amb capacitat per dissenyar i organitzar projectes d’assessoria d’imatge personal, empresarial i institucional, organitzar esdeveniments, planificar els processos d’entrenament personal de comunicació, protocol i usos socials.

El futur assessor d’imatge aprendrà a potenciar tant la imatge personal com l’empresarial, aplicant les eines iconològiques i adequant-se als codis comunicatius de les diferents situacions de l’entorn personal i/o professional. A través de continguts teòrics i pràctics, l’alumne, mitjançant l’estudi de tècniques d’estèticadel vestuari i la seva adequació als diferents entorns, del protocol i saber estar, de l’organització d’esdeveniments i de l’expressió escrita, verbal i gestual, anirà adquirint els elements clau per aconseguir una formació professional que el situarà amb èxit en l’àmbit de l’Assessoria d’Imatge.

La imatge, com a eina de comunicació, es converteix en un recurs imprescindible. Per això es posa l’accent en l’aproximació als llenguatges gràfics, suports de presentació i tècniques audiovisuals i la seva implementació en televisió, internet, xarxes socials o premsa, que consolidaran la imatge a transmetre tant d’empreses i institucions com de les persones que les integrenAixí mateix, durant el cicle, també s’impartiran coneixements específics de direcció, gestió i comercialització en l’àmbit de l’empresa.

Informació de CFGS en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa – EATM

Informació

X