ESDi y Acer anuncien un conveni de col·laboració a través de la seva marca ConceptD

ESDi y Acer anuncien un conveni de col·laboració a través de la seva marca ConceptD

La col·laboració estableix un acord marc de col·laboració encaminat a que estudiants de l’ESDi, amb l’ajuda del professorat, desenvolupin els seus projectes fent servir els dispositius ConceptD d’ACER.

Acer, amb la seva marca per a creadors ConceptD, anuncia la seva col·laboració amb l’ Escuela Superior de Diseño (ESDi) a través de FUNDIT, amb l’objectiu de facilitat i promoure les ultimes tecnologies per el desenvolupament de projectes Creatius dins de l’ámbit académic.

L’Escola Superior de Diseny  ESDi, amb el comprmís d’oferir el millor hardware possible als seus alumnes per a les seves creacions, col·labora amb Acer per proporcionar als alumnes dispositius ConceptD d’alt rendiment per que donin curs a la seva creativitat: podran aprofitar els últims avenços i innovacions en hardware i software per a poder crear, editar i renderitzar els projectes mes exigents del curs escolar 2020-2021, el que demostra que fins i tot crear lo impossible és possible gràcias a ConceptD.

Dos projectes inician aquesta col·laboració permetent a ambdues parts aprofitar al màxim els seus respectius potencials. Mitjançant el primer, els alumnes utilitzaran els productes ConceptD beneficiant-se d’una major velocitat del procés de diseny i de renderizat per a crear una proposta de móvil urbá sostenible per a Seat, que modularment cumpleixi funcions versátils de trasllat en la ciutat. 

D’altra banda, els alumnes del Grau en Diseny d’ESDi també tindran la oportunitat de realitzar un projecte de desenvolupament de calçat experimental, desde la ideació al prototip a través de fabricació digital. La proposta es basa en el diseny d’un calçat per l’any 2030, tenint en compte les tencéncie socials, ambientals i de disseny per a la realització del mateix. En aquest sentit, s’ajudarán de ConceptD per aconseguir una aproximació al calçat del futur el mes realita possible respecte a disseny i materialització: gràcies a les tecnologías de ConceptD, podran optimitzar el procés de sketching, disseny 3D, renderització y fabricació digital.

“Agraïm que empreses tecnològiques com ACER desenvolupin dispositius orientats als dissenyadors, impulsant la creativitat i  implementant les possibilitats d’innovació, agilitzant així el desenvolupament de pojectes de transformació i fomentant l’Smart Design i la sostenibilitat”, afirma Georgina Bombardó, Directora Adjunta de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT) que gestiona l’Escola Superior de Disseny ESDi.

L’objectiu d’ConceptD és potenciar el talent d’aquells amb l’impuls i el desig de crear. “Estem molt orgullosos de col·laborar amb l’ESDi oferint i facilitant les millors eines als seus alumnes i professorat per donar-los l’oportunitat de mostrar de què són capaços quan compten amb maquinari superior”, assenyala Jaume Pausas, Màrqueting Manager d’Acer Espanya.

ConceptD 7 Ezel Pro aprofita la frontissa Ezel ™ per crear, visualitzar i corregir les seves creacions en temps real, la qual és perfecta per a tot tipus d’escenaris de treball: col·laborar amb un equip, dibuixar amb el bolígraf EMR de Wacom® que ve inclòs o presentar el treball a els clients. Amb la seva pantalla UHD 4K, 100% RGB, Delta E <2 i amb certificació PANTONE® Validat, els dissenyadors podran visualitzar i corregir les seves creacions en temps real.

 X