ESDi x MANGO: disseny de Pop-up store per a l’Open Banc Sabadell

mango x esdi, diseño de interiores, grado en diseño, estudiar interiorismo barcelona

ESDi x MANGO: disseny de Pop-up store per a l’Open Banc Sabadell

La marca de moda espanyola Mango i ESDi tornen a col·laborar per dur a terme un projecte en el marc del Grau de Disseny, dins de l’assignatura Muntatges Efímers de 4t curs. En aquesta ocasió, el desafiament consistia a dissenyar una Pop-up store per a la presentació de la nova col·lecció de Mango al Torneig Comte de Godó de tennis, també conegut com a Barcelona Open Banc Sabadell. La 71a edició d’aquest torneig se celebrarà a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona del 13 al 21 d’abril del 2024.

L’alumnat ha canalitzat la seva creativitat per fer propostes que fusionin l’essència del tennis amb el característic estil mediterrani de Mango, buscant connectar la col·lecció amb un estil de vida esportista que apropi la marca als assistents al torneig.

Una de les propostes destaca per la seva disposició innovadora, utilitzant contenidors per dividir l’experiència en dos nivells. La part inferior es transforma en una botiga, mentre que la planta superior ofereix una zona VIP elegant. Aquest espai de moda dissenyat acuradament inclou àrees dedicades a l’exposició de productes, vestidors, accessoris i una zona chill-out per al descans dels assistents.

Projecte de Maria Plans, Anna Sanfeliu i Carla Valentín

Un altre projecte adopta un enfocament clàssic modernitzat anomenat “Claustro Mango”. Aquest disseny se centra en arcs clàssics que guien els visitants a través de múltiples recorreguts. S’ha creat un flux circular per als clients, permetent ingressar per diferents arcs exteriors i recórrer la instal·lació de manera contínua. Els maniquins, estratègicament posicionats com a estàtues de museu, reben una llum zenital per ressaltar la seva presència a l’espai.

Projecte de Denise German, Felipe Muñoz i Delfina Cuesta

A continuació, us deixem un resum de totes les propostes presentades per a Mango:

mango x esdi, diseño de interiores, grado en diseño, estudiar interiorismo barcelona

Projecte d’Aida Martí, Alexia Balada i Cristina Vivan

Projecte d’Helena Boix, Paula Marín, Caterina Kaunzinger