ESDI participa a l’OFFF BARCELONA, el festival de referència de la creativitat i el disseny

ESDI participa a l’OFFF BARCELONA, el festival de referència de la creativitat i el disseny

El Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital, OFFF Barcelona torna els dies 4, 5 i 6 dabril a l’espai del Disseny Hub de Barcelona. Durant aquests tres dies, reunirà les principals veus de la indústria creativa, destacant als camps del disseny i la cultura digital.

El festival presenta un cartell potent amb més de 70 ponents vinculats a l’àmbit creatiu, des d’agències creatives fins a estudis de disseny. A més de conferències, s’hi inclouran tallers, masterclasses, concursos per a professionals emergents, un mercat de disseny, oportunitats de networking i diverses activitats patrocinades.

En aquesta edició, ESDI participarà a la secció “The Next Of Us”, que destaca a diferents universitats de disseny de Barcelona. Tres graduats en disseny menció en gràfic de l’escola presentaran els seus projectes finals:

Pablo Ruíz exposarà “Isolation: Between Loneliness & Solitude”, una experiència immersiva de realitat virtual que explora els efectes de la solitud i la importància de la solitud, brindant eines per afrontar-la i superar-la.

Marta Borrell presentarà “Arxiu 2023: Les 8 Caras”, un projecte que recull connexions entre la dona i la lluna, explorant allò abstracte i materialitzant allò invisible.

Alba Paniello compartirà “Per què et ratlles?”, un projecte que aborda el delicat tema de la salut mental, específicament el trastorn d’ansietat, a través d’experiències personals de quatre joves.

L’entrada a The Next Of Us és gratuïta i de lliure accés per a tots els interessats. A més, el festival oferirà accés gratuït a la Fun Zone als espais exteriors del Disseny Hub, amb opcions gastronòmiques, cervesa Moritz i streaming en viu de les conferències.