ESDi obre les seves portes amb un nou Open Day i Workshops per a tots els interessos

ESDi obre les seves portes amb un nou Open Day i Workshops per a tots els interessos

Fins al 13 d’abril, ESDi obrirà les seves portes a una nova generació de dissenyadors, permetent-los conèixer no solament les instal·lacions i l’oferta formativa del centre, sinó també desenvolupant el seu coneixement i la seva creativitat amb activitats per diferents perfils. Si t’interessa alguna de les següents propostesinscriu-te aquí al nostre Open Day, i aquí als nostres workshops.

***

Open Day

Durant la jornada Open Day, a realitzar-se el dissabte 7 d’abril, els assistentes i les seves famílies podran participar de sessions informatives d’ESDi i EFPA, visites pel centre i una sèrie de tallers:

 

  • Què s’amaga darrere de la moda?

De la mà de Miguel Malaspina, coordinador i estilista de MODA-FAD i professor d’ESDi, els assistents podran descobrir com utilitzar la indumentària com eina per afavorir la transmissió de missatges.

 

  • Hands on Arduino 

Per als apassionats pel disseny intel·ligent, el professor de Smart Objects d’ESDi, Víctor Barberán, els introduirà en el disseny de productes interactius i responsius, amb programació i electrònica a través de la plataforma Arduino.

 

  • Video Mapping for Designers 

L’exploració de noves superfícies sobre les quals projectar imatges és la clau del mapping, una tècnica que permet desenvolupar espectacles audiovisuals que interactuen amb l’espai i el públic. Els professors ESDi Marianna de Nadal i Carlos Anselmo experimentaran amb formes i volums en el plató de TV de l’escola.

 

  • Taller de introducció al Design Thinking

Coneix la metodología més innovadora per solucionar problemas reals amb propostes creatives de la mà del nostre profesor de Gestió del Disseny Eduardo Huerta.

 

  • Seri-Comics, taller de serigrafía

Vols aprendre la técnica més utilitzada per la icona de la cultura pop Andy Warhol? Podràs experimentar amb el professor Davit Malakyan amb diferents productes de serigrafia, personalitzar amb colors i estampar còmics en una bossa de cotó que podràs emportar-te.

 

  • Aprèn a dissenyar un loft

L’objectiu d’aquest taller és aproximar la metodologia del disseny d’espais a través d’una introducció al disseny d’interiors, amb alguns referents d’habitatges, i d’un briefing (mateix emplaçament i diferent usuari) que es facilita al participant. A càrrec de la professora Mireia Puig, el taller facilita un kit de mobiliari bàsic al participant amb el qual podrà definir els espais més fàcilment, i dissenyar el loft ideal per un usuari en concret. Dibuixant parets i col·locant elements, el participant podrà reflexionar sobre les necessitats de circulació, espai, etc. que trobem a qualsevol llar.

Workshops

El divendres 13 d’abril ESDi també organitzarà workshops amb to digital. En aquests dies, l’escola farà els següents tallers i seminaris:

 

Video Mapping for Designers (Workshop, 17.30)

L’exploració de noves superfícies sobre les quals projectar imatges és la clau del mapping, una tècnica que permet desenvolupar espectacles audiovisuals que interactuen amb l’espai i el públic. Els professors ESDi Marianna de Nadal i Carlos Anselmo experimentaran amb formes i volums en el plató de TV de l’escola.

 

Descobreix les noves tendències a través d’Instagram (Workshop, 17.30)

Instagram es el llar de l’influencia digital i el resum perfecte per a les tendències. Amb els colors de moda com aliats, el workshop ajudarà als seus participants a definir la seva identitat online.

 

Crea el teu producte Smart amb tecnologia 3D (Workshop, 17.30)

L’única frontera pels Smart Products és la imaginació. A través d’aquest taller, es proposarà als assistents crear un prototip Smart utilitzant la tecnologia 3D puntera dels nostres laboratoris.

 

Descobreix el disseny del futur: Smart Design (Seminario, 17.30)

El disseny i la tecnologia son aliats inseparables. Aquest seminari explorarà les possibilitats tecnològiques que dona el Smart Product, productes que poden ser adaptatius, personalitzables, sensibles a l’entorn i a l’usuari, i que connectin el món virtual amb el físic.

 

Coneixes el nou bachelor en Humanitats Digitals? El nou perfil més demandat per empreses tecnològiques i start-ups (Seminario, 17.30)

Tota innovació tecnològica necessita un element humà que ho interpreti, que s’avanci a les seves novetats i que ho aprofiti. Les Humanitats, doncs, es converteixen en una eina complementària ideal per analitzar el món amb nous ulls.X
X