ESDi llança cursos de confecció, ‘upcycling’ i artesania

ESDi llança cursos de confecció, ‘upcycling’ i artesania

ESDi Escola de Disseny Superior llança els mesos de febrer i abril nous cursos de confecció, ‘upcycling’ i artesania. “Volem apropar la moda a tota la ciutat de Sabadell i del Vallès, per això els nous cursos són per a tothom”, comentà Ruben Carreto, professor de Moda a l’escola, a Radio Sabadell.

Son un total de 6 cursos que duren entre 8 i 20 hores. Aprens tècniques bàsiques de costura, joieria, upcycling o punt mitjançant la realització d’una peça real. Sota la filosofia DIY ‘Do It Yourself’, la idea és ensenyar aquestes tècniques bàsiques per confeccionar diferents tipus de productes de moda. Una vegada es finalitza, l’alumne/a podrà endur-se’l a casa i fer-lo servir en el seu dia a dia.

Els productes que s’elaboraran en aquests cursos tenen un fort component de tendència, encara que el resultat de la peça final dependrà de cada alumne.

En primer lloc, els cursos que comencen al febrer de 2023 figuren “Com fer una armilla de punt”, curs de 8 hores per aprendre a confeccionar amb la tricotosa una de les peces més de tendència d’aquesta temporada. O “Dissenya una col·lecció d’anells de resina”, curs de 20 hores que impartirà la joiera sabadellenca Isona Ten. Pretén mostrar com es fan joies amb aquest material tan de moda. Com a mostra, estarà la famosa marca barcelonina La Manso, amb més de 167k de seguidors a Instagram i acaba de llançar una col·lecció d’anells de resina en col·laboració amb Jean Paul Gaultier. Aquelles persones que vulguin introduir-se en el món de la confecció, podran aprendre les seves bases amb el curs “Tècniques bàsiques de costura”. Aquest últim, amb una duració de 20 horas i on acabaran cosint una motxilla amb acabats professionals.

curso armilla
Com fer una armilla de punt
cursos anell
Dissenya una col·lecció d'anells de resina
curso costura
Tècniques bàsiques de costura

A més, per al mes d’abril de 2023, ESDi impartirà els altres tres cursos: “Moda sostenible: upcycling”, amb la finalitat de crear noves peces de roba a partir d’altres que tenim a l’armari i no fem servir; “Crea un barret de pescador upcycled”, també per donar una segona vida als teixits de peces que tenim per casa, però confeccionant un dels accessoris de moda, el bucket hat; i “Crea un accessori amb l’agulla màgica”, on es farà servir la tècnica artesana del punch needle amb la que es poden crear peces tèxtils com coixins, bosses de mà, catifes, etc.

Aprèn moda sostenible, confecció i artesania de de la mà dels professionals d’ESDi. Les places són molt limitades, si estàs interessat/da en realitzar un d’aquests cursos, reserva la teva plaça el més aviat possible!

upcycling,
'Upcycling'
curso-gorro
Crea un gorro de pescador upcycled
curso-aguja
Crea un accesori amb l'agulla màgica