Estudiants
d'entrada

ESDi rep anualment a estudiants internacionals que provenen d'universitats de tot el món, fent notable la intenció de promoure una educació basada en la multiculturalitat com a valor afegit als estudis oficials en disseny.

Sol·licita la teva plaça

Per ser acceptat com a estudiant d'intercanvi a l'ESDi i realitzar una estada amb reconeixement de crèdits, l'estudiant ha d'acreditar que està matriculat en un centre amb el qual ESDi mantingui un conveni signat per a l'intercanvi d'estudiants, vigent en el període en el qual el estudiant vulgui fer la mobilitat. qual l'estudiant que es proposi realitzar un intercanvi haurà de comunicar amb el departament de Relacions Internacionals del seu centre d'origen, el qual, alhora, haurà de comunicar-se amb el departament responsable dels intercanvis a l'ESDi per nominar els candidats dins de les dates establertes per a presentar les sol·licituds de plaça: qual

⟶ Primer semestre (autumn / winter) o any acadèmic complet: 15 de juny. qual

⟶ Segon semestre (spring / summer) : 15 de novembre.

Per fer la sol·licitud de plaça, l'estudiant haurà de lliurar la següent documentació a través de la seva universitat: qual

Formulari de sol·licitud de plaça qual

Carta de motivació explicant els motius pels quals vol realitzar una mobilitat a l'ESDi. qual

Un portafoli digital: pot ser una pàgina web, un wordpress o un arxiu en PDF. qual

Una còpia de el document d'identitat o passaport. qual Les sol·licituds rebudes després de la data límit per al lliurament de documents no seran considerades i quedaran fora de l'procés de selecció.

Study Abroad
Prospectus Online

Pots consultar tota la informació sobre l'allotjament, les residències universitàries, costos de vida i transport a Barcelona i Sabadell, visats i immigració, servei d'ajuda i suport als estudiants i molt més en la nova guia d'intercanvi en línia en el següent enllaç:

Testimonis

Nadzira Gutiérrez

Estudiant d'intercanvi de Mèxic

Shaked Maktubi y Shani Sambal

Estudiants d'intercanvi d'Israel

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ofereixen 12 serveis ferroviaris en dues xarxes independents: línia Barcelona-Vallès i línia Llobregat-Anoia. La línia Barcelona-Vallés és la que connecta la ciutat de Barcelona amb Sabadell, on es troben les instal·lacions centrals de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Per arribar, cal agafar la línia S2 Barcelona-Vallés i parar en l’estació ESDi Sabadell Rambla, que es troba en 10 minuts a peu de la Seu de l’ESDi Sabadell.

La xarxa d’autobusos urbans de la ciutat Sabadell es denomina TUS, i dóna servei a tota la ciutat mitjançant línies que circulen tot el dia amb l’objectiu d’atendre les necessitats de mobilitat dels ciutadans.

La xarxa d’autobusos urbans de la ciutat Sabadell es denomina TUS, i dóna servei a tota la ciutat mitjançant línies que circulen tot el dia amb l’objectiu d’atendre les necessitats de mobilitat dels ciutadans.

Barcelona ofereix també un servei nocturn d’autobusos, denominat Nitbus, que circula per Barcelona i la primera corona metropolitana.

Barcelona disposa, també d’una xarxa d’autobusos urbans que recorren la ciutat comtal amb l’objectiu d’oferir serveis de transport col·lectiu.

El metro de Barcelona és la xarxa de transport públic metropolità subterrani que dona servei a Barcelona i rodalies. Actualment compta amb un total de 12 línies que connecten la ciutat des dels seus diferents punts, facilitant l’accessibilitat i oferint un servei de transport per a tothom.

Espanya compta amb un sistema públic de salut gratuït per a tots els ciutadans. Els estudiants procedents de la Unió Europea poden accedir a ell gratuïtament presentant la targeta sanitària europea, que permet rebre assistència en les mateixes condicions que els ciutadans espanyols.

Si disposes d’un passaport fora de la Unió Europea, sol·licita informació a l’ambaixada espanyola del teu país per conèixer tots els requisits per obtenir un visat d’estudiant.

Comprova que el teu passaport es trobi en vigor durant tot el temps que estiguis d’intercanvi a l’ESDi, més un temps addicional de 6 mesos després de la teva data planejada de retorn.