fbpx
 

Estudiants de sortida

ESDi és la teva porta d’entrada a nous entorns internacionals, amb més 50 convenis amb diferents centres a tot el món: Amèrica Llatina, Àsia, Orient Mitjà i Europa. La cooperació internacional d’ESDi amb altres centres internacionals, tant en programes d’intercanvi d’estudiants i professorat com de recerca, permet enfortir la circulació de coneixement internacional i l’excel·lència acadèmica a l’ESDi.

 

L’escola manté una estreta relació amb universitats i centres de recerca a Europa, Llatinoamèrica, Àsia i Orient Mitjà, i treballa per enfortir la relació existent amb centres internacionals, així com per ampliar la seva xarxa de convenis i accedir a noves destinacions.

 

La projecció internacional d’ESDi també es concreta a través de la col·laboració amb diferents associacions internacionals. Com a part de la seva iniciativa transversal de promoció d’Smart Design, l’ESDi forma part del Smart Cluster, xarxa internacional que agrupa a diferents institucions acadèmiques, empreses i start-ups de tot el món amb la finalitat d’aportar solucions creatives i innovadores en la manufactura 4.0.

ESTUDIANTS

X