Internacional

La internacionalitat de l’ESDi és una de les característiques significatives del seu projecte educatiu. Estudiants internacionals de les diferents disciplines de disseny, estades a l’estranger, intercanvi d’estudiants, pràctiques professionals a l’estranger, estudi d’idiomes durant el grau, activitats amb estudiants incoming i més: tot això fa que estudiar a l’ESDi sigui una experiència internacional única.

Intercanvi
d'estudiants

La presència d’estudiants internacionals amb perfils en Moda, Gràfic, Producte, Interiors, Integració Multidisciplinar (Gestió del Disseny), Audiovisual i Smart Design enriqueix l’experiència i la formació impartida a l’ESDi, creant una comunitat creativa internacional.

La presència internacional de l’ESDi consolida el prestigi acadèmic al voltant del món. L’ESDi compta amb més de 50 convenis firmats amb diferents centres d’Amèrica Llatina, Àsia, l’Orient Mitjà i Europa, i la cooperació internacional de l’ESDi amb altres centres internacionals, tant en programes d’intercanvi d’estudiants i professorat com d’investigació, permet confirmar la circulació global de coneixement i l’excel·lència acadèmica de l’ESDi.   La projecció internacional de l’ESDi es reflexa tant en els programes de Grau, Postgrau i Màster. Per a satisfer la demanda d’internacionalització, l’ESDi disposa d’un Grau en anglès.