fbpx

ESDi impulsa la mobilitat sostenible en aliança amb emobike

ESDi impulsa la mobilitat sostenible en aliança amb emobike

La mobilitat sostenible a la ciutat i les potencialitats de la bicicleta elèctrica són les claus del conveni establert entre l’Escola Superior de Disseny ESDi i l’empresa emobike, que buscarà promoure la creació d’un centre de referència a Catalunya i la implicació dels alumnes del Grau en Disseny menció Producte i menció Integració Multidisciplinària.

El centre, “CEX Bike”, es destinarà al disseny i desenvolupament de productes i serveis punters, així com a la resolució de problemes tecnològics per a augmentar i millorar la productivitat. ESDi, en aquest sentit, treballaria pel desenvolupament d’un Living Lab Bike, espai d’experimentació a nivell de productes, processos i solucions.

A les aules, els alumnes de 4t Curs del Grau en Disseny, menció Producte, partiran de l’usuari actual i potencial de la bicicleta elèctrica per analitzar i dissenyar millores en l’experiència d’ús. Per la seva part, els alumnes de 3r i 4t Curs de la menció d’Integració Multidisciplinària portaran endavant un projecte de recerca per a proposar noves possibilitats d’ús per la bicicleta, així com potencialitats en segmentació, desenvolupament i model de negocis.

Com a part de la sinergia, l’empresa va facilitar al centre una bicicleta elèctrica i un punt de recàrrega perquè els alumnes puguin experimentar i conèixer a fons el seu objecte d’estudi.X