ESDI exposarà dos projectes al REC.0

ESDI exposarà dos projectes al REC.0

Cada edició de REC.0 és diferent. S’obren nous espais, s’hi incorporen noves marques, i en aquesta nova edició, ESDI exposarà dos projectes, que participen al concurs per a estudiants de moda sostenible, que es podrà visitar el 8, 9, 10 i 11 de maig a Igualada.

El Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades l’any durant quatre dies al barri del Rec d’Igualada. Les velles fàbriques i adoberies del vell barri industrial de la ciutat, es transformen en pop-up stores de moda on marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independents i emergents venen els seus estocs.

La visita al Rec.0 és una bona oportunitat per trobar peces de marques de prestigi rebaixades o conèixer noves propostes que estan revolucionant el món de la moda.

Les dues alumnes que hi exposaran són la Jana González i la Maria Rebujent, alumnes de 4t curs, del Grau en Disseny, menció en moda.

El primer look s’anomena Fabrics Scraps, disseny de Maria Rebujent. El projecte se centra en els estudiants de la disciplina de moda, concretament en el procés del tallatge de teixits. La Maria ha agafat els retalls de teixits restants dels projectes de l’alumnat, i els ha reutilitzat per a la creació d’una jaqueta-bossa (peça multifuncional), amb l’objectiu que serveixi com a accessori a aquests mateixos estudiants per a carregar el material del dia a dia.

El segon look, de Jana González, s’anomena “Futur translines”. Donat que en les diferents activitats que realitzem diàriament es genera un alt percentatge de residus, per aquest projecte la Jana s’ha volgut centrar en un objecte en particular, els neumàtics. Les indústries són extremadament contaminants, generant objectes, que més tard es tiraran. Per aquest motiu el que es proposa amb aquest projecte és donar una nova vida al neumàtic, convertint-lo amb un pantaló. Aquest material ha estat prèviament tractat per a recuperar el color negre brillant.

A continuació pots consultar totes les marques que també hi assistiran en aquesta edició a la web del Rec.0.