Us esperem al Saló de l’Ensenyament!

ESDi, salo, ensenyament, fira

Us esperem al Saló de l’Ensenyament!

L’Escola Superior de Disseny ESDi ja està en el Saló de l’Ensenyament per a oferir informació dels diferents programes que realitzem a l’escola. ESDi estarà en dos estands del Saló des d’avui dimecres 15 fins al diumenge 19 de març.

El Saló de l’Ensenyament és una fira orientada especialment als adolescents perquè puguin veure les diferents ofertes d’estudis per al curs 2023-2024 i es celebra cada any en la Fira de Barcelona (Recinte Montjuïc) on ESDi presenta, d’una banda, el Grau en Disseny de ESDi-URL que se situa en l’Estand 406 del Pavelló 1. En aquest, oferim informació de tots els esments en Moda, Gràfic, Interiors, Producte, Audiovisual i Integració Multidisciplinària, així com el Diploma d’Especialització en Disseny Interactiu i Tecnologies Emergents.

D’altra banda, ESDi també es troba en l’Stand 248 del Pavelló 2. On estem presentant l’oferta formativa de Cicles Formatius de Grau Superior de ESDi-EFPA-EATM: Patronatge i Moda, Vestuari a Mesura i d’Espectacles, Estilisme d’Indumentària, Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa, i Animacions en 3D, Jocs i Entorns Interactius – perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Ludificació.

Si vols aconseguir invitacions per als CFGS, posa’t en contacte amb grodriguez@esdi.edu.es, Whatsapp o trucant per telèfon al +34 937 27 48 19 – Ext. 211.

I si estàs interessat/a en el Grau en Disseny, posa’t en contacte amb fperal@esdi.edu.es, Whatsapp o trucant per telèfon al +34 937 27 48 19 – Ext. 249.

Us esperem!X