fbpx

ESDi al Saló de l’Ensenyament amb activitats Smart

salo de l'ensenyament

ESDi al Saló de l’Ensenyament amb activitats Smart

Ningú millor que un dissenyador per explicar-te com el disseny pot canviar la teva forma de veure i experimentar el món. Per això, el nostre equip de professors i staff estarà present en el Saló de l’Ensenyament (Fira Barcelona) per rebre, d’avui a diumenge 18/3, a tothom qui estigui interessat en introduir-se en el món de la moda, l’interiorisme, el disseny de producte, l’audiovisual, el gràfic, la gestió del disseny, el Smart Design i les Humanitats Digitals amb variades activitats de disseny intel·ligent.

Cada dia del Saló podràs veure una demostració d’impressió 3D, altres d’electrònica amb arduinos i sensors, i fins i tot podràs personalitzar la teva pròpia samarreta amb impressió 3D en una activitat que desenvolupem amb Mobility LAB.

 

També podràs interactuar amb els projectes “Stalked” i “Layver”, dels nostres alumni Alejandro Palomes, i Katerina García i Ariadna Martínez, respectivament, que demostren les possibilitats de la realitat virtual i la realitat augmentada aplicades al disseny i, fins i tot, a l’entreteniment. La LEDs Wall dels nostres estudiants de Bachelor en Smart Design també et permetrà veure com pots fer disseny amb la tecnologia com aliada.

 

Troba’ns en els stands 504 i 242 del Saló de l’Ensenyament, del 14/3 al 18/3, i en Saló Futura, del 16/3 al 17/3, en Pavelló 5, stand 223!

 

T’esperem!X