fbpx

Empowering 4.0 Minds @EAIE 2020: Community Exchange

empowering-minds-1

Empowering 4.0 Minds @EAIE 2020: Community Exchange

Del 14 al 16 d’octubre, ESDi va ser present per primera vegada al EAIE Community Exchange, un esdeveniment destinat a professionals de l’educació superior internacional en el qual van participar més de 1.600 persones de 57 països diferents. A més de poder connectar i establir relacions internacionals amb universitats de tot el món, ESDi va tenir l’oportunitat d’impartir una sessió online en el pavelló Study in Catalonia de la Generalitat de Catalunya, on estaven representades les principals universitats catalanes.

Així doncs, la Directora de Relacions Internacionals de l’ESDi, Eva Garrell, i la Directora de l’ESDi, Maja Cecuk, van presentar “Empowering 4.0 Minds”, una sessió sobre l’adaptació de la metodologia de l’ESDi a una nova realitat enfortida per la crisi del COVID-19: la de la Indústria 4.0.

Els objectius del webinar eren mostrar la importància d’adaptar la manera en què ensenyem, aprenem i vivim durant la crisi del COVID-19 i què podem aprendre d’això, la manera en el qual ens estem acostant a aquesta revolució, i per què és important per a les universitats, professors, staff i estudiants adaptar la seva metodologia.

Les principals idees que van voler transmetre Eva i Maja amb “Empowering 4.0 Minds” van ser:

  • Com influeix el benestar físic i mental en la Universitat a l’hora d’aconseguir un major creixement professional.
  • Els reptes i aprenentatges de l’ensenyament en línia i presencial alhora.
  • La metodologia design thinking i design doing a l’aula per a: potenciar l’apoderament dels estudiants en pensament crític i analítica, ensenyar mitjançant una metodologia concreta el treball en equip en línia i promoure nous mitjans de comunicació, i afavorir activitats acadèmiques que promoguin la innovació i agilitat mental perquè els alumnes tinguin més eines a l’hora de fer front a les crisis econòmiques i socials recurrents.
 
Dóna-li al play per a veure la sessió completa “Empowering 4.0 Minds”!


X