fbpx

Desfilada dels PFGs de Disseny de Moda a Arteria Bcn

desfilada, moda, arteria bcn, barcelona, alumnis esdi

Desfilada dels PFGs de Disseny de Moda a Arteria Bcn

El passat 2 de febrer es va presentar a l’espai Arteria Bcn una selecció de Projectes Final de Grau de la promoció 2017/18. Els alumnis ESDi de Disseny de Moda van participar en un esdeveniment que combinava fotografia i moda. Un total de 15 fotògrafs van realitzar shootings durant la desfilada de les col·leccions, aportant les seves diferents visions.

Els dissenyadors formats a l’ESDi van mostrar els seus treballs i contactar amb professionals d’altres àrees de la moda. L’escola i agència de models Più Bella i l’escola de maquillatge Stick Art Studio també van col·laborar en l’esdeveniment. Els fotògrafs interactuaren amb les models mentre desfilaven pel circuit. D’aquesta manera, podien tocar diferents estils de fotografia i jugar amb els diferents escenaris.

desfilada, moda, arteria bcn, barcelonadesfilada, moda, arteria bcn, barcelona, alumnis esdidesfilada, moda, arteria bcn, barcelona, alumnis esdidesfilada, moda, arteria bcn, barcelona, alumnis esdidesfilada, moda, arteria bcn, barcelona, alumnis esdi

Una cita per als amants de la moda, en la que les escoles demostraren el talent dels seus alumnes. Després d’haver presentat les seves col·leccions al Degree Show 2018, els alumni ESDi van tenir una altra oportunitat de participar en una desfilada real amb els seus PFGs. Moltes gràcies a tots els participants!

 

 

 

 X