Degree Fashion Show “Reivindicant l’expressió”

Degree Fashion Show “Reivindicant l’expressió”

El proper dimecres 30 de novembre de 2022 a les 20:00h a Casa Capell (Barcelona), celebrarem la nova edició del Degree Fashion Show, l’esdeveniment de presentació dels projectes finals dels últims Graduats i Graduades en Disseny menció Moda a l’Escola Superior de Disseny ESDi.

Sota el títol “Reivindicant l’Expressió”, desfilaran 12 col·leccions de moda que al·ludeixen al significat de com ens vestim cada dia. Qualsevol qüestió que interessi, preocupi o commogui pot servir de guia per ser plasmada en una peça i en una col·lecció.

Les diverses col·leccions dels/les alumnes reivindiquen la capacitat de la moda de remoure i de qüestionar (de moment en aquesta petita escala) el món. Estan inspirades en la noció de saviesa. La memòria d’un lloc que ja no és i la seva transformació, la resiliència, la temporalitat de l’ésser humà. La llibertat sexual, la masculinitat hegemònica, el tèxtil cultural i generador de sentit de pertinença, o la noció del mal…

Projectes Finals de Grau de Julia Soler i Javier Guijarro

Els graduats i graduades en Disseny menció Moda que presentaran les seves col·leccions són: Laura Villar, Encarni Espejo, Julia Soler, Andrea Moreno, Montserrat Segués, Javier Guijarro, Nuria Compte, Andrea Mansilla, Eric González, Marta Nolla, Laura Ibáñez i Pablo Serrano.

Un cop finalitzada la desfilada, es lliuraran els tres premis a les tres millors col·leccions de moda, atorgats per un jurat professional i acadèmic format per Marta Coca, directora de la 080 Barcelona Fashion; el periodista de moda David Alarcón i Sergio Serrano, estilista i professor de l´Escola d´Arts i Tècniques de la Moda EATM by ESDi.

L’empresa de teixits Gratacós premiarà els dissenyadors d’aquestes tres col·leccions amb un lot de teixits, mentre que l’ESDi oferirà al millor una beca per cursar el Màster en Estilisme, Imatge i Comunicació de Moda o el Màster en Gestió de la Indústria de la Moda [Sostenible, Ètica i Responsable].

Després de la desfilada i entrega de premis, serà el torn de la festa, amb dj’s i el patrocini d’Estrella Damm i Born Rosé.

Per assistir al Degree Fashion Show d’ESDi cal confirmar assistència a través del mail: comunicacion@esdi.edu.es



X