Diseña moda virtual
en CLO 3D. Amb @zererastudio

Curs centrat en la digitalització de processos tradicionals de la moda. Aprèn a desenvolupar virtualment els teus dissenys amb el programa CLO 3D i a explotar totes les possibilitats d'aquesta eina.

22 Novembre 2023

Inici

9 hores

Durada

De 16h a 19h

Horari

No

Coneixements previs requerits

ESDi Sabadell

PRESENCIAL

199 €

PREU

Introducció

CLO 3D és el programari de disseny de peces en 3D més avançat tècnicament, intuïtiu i cohesionat del món. Utilitzat per dissenyadors, petites empreses i titans de la indústria de la moda per a aconseguir un flux de treball digital sense fissures.

En aquest curs impartit per les dissenyadores de la marca ZER ERA aprendràs a dissenyar peces virtuals i patrons digitals amb el programari CLO 3D, així com també rebràs nocions dels programes Rhinoceros 3D i Cura.

ZER ERA són Ane Castro i Núria Costa, dissenyadores Graduades en Disseny esment Moda per ESDi. Amb la seva marca volen trencar amb la temporalitat de la moda oferint peces urbanes, transformables, adaptables i sostenibles amb una estètica simple i divertida. Tenen una línia de recerca tèxtil on usen tècniques de fabricació digital i desenvolupen teixits en 3 dimensions que els permeten generar peces sense residus. Aquesta iniciativa ha estat premiada per diverses plataformes d’innovació i sostenibilitat.

El curs s’impartirà els dijous, de 16.00 a 19:00h, de manera presencial a ESDi (Sabadell). Concretament els dies:

  • Novembre: 22 i 29
  • Desembre: 15

Dirigit a

Aquest curs està dirigit a totes les persones interessades en el disseny de moda, que vulguin aprendre a desenvolupar peces virtuals i patrons digitals. És recomanable comptar amb nocions bàsiques de disseny de moda, patronatge i ús d’eines com Illustrator i Photoshop.

Aprendràs a

Continguts

Introducció de l’eina CLO3D i les seves possibilitats. Crearem el nostre avatar personalitzat amb el qual treballarem durant tot el projecte L’alumna realitzarà els primers traços i patrons en la finestra de patronatge 2D de l’eina (treballarà amb les eines de traç i de modificació de dibuix). Aprendrem a col·locar les peces traçades al voltant de l’avatar.

Coneixeràs les diferents maneres de confeccionar les peces i de crear les primeres peces de roba virtuals. Col·locarem diferents teixits en el seu disseny i aplicarem diferents prints personalitzats en ell. Introduirem diferents fornitures que podrem col·locar en els dissenys.

Treballarem d’una forma més extensa i profunda els acabats i fornitures. Acabarem de preparar el nostre disseny final i crearem un render digital del nostre disseny (un amb l’avatar i l’altre sense l’avatar). Finalitzarem el curs amb un look / peça creat digitalment, els seus patrons i el seu render virtual.

Preparats/des per començar?

Emplena el formulari o contacta'ns per WhatsApp: