dissenya una col·lecció d'anells de resina

Coneixeràs les possibilitats que ens ofereix la resina.
Dissenyaràs i crearàs una col·lecció d'anells de resina des de 0. 

Pròximament

Inici

8 hores

Durada

No són necessaris

Coneixements previs requerits

ESDi Sabadell

PRESENCIAL

120 €

PREU

Introducció

La joieria va començar a formar part de la vida d’Isona Tingues per casualitat, convertint-se en la seva passió i en el seu treball. Responsable de l’Àrea de Disseny de Producte de l’Escola Superior de Disseny ESDi, va crear la seva marca de joieria, Isona Ten, fa ja 4 anys.

Aprendràs les tècniques i a manipular la resina epoxi des de com aconseguir diferents colors, els efectes que es poden aconseguir i els acabats. Jugarem amb les idees per a dissenyar i crear una col·lecció d’anells de resina, experimentant amb les textures, els acabats, purpurina, etc.

Dirigit a

Aquest curs està dirigit a totes les persones interessades en el disseny d’accessoris i joieria/bijuteria, que vulguin explotar la seva creativitat i/o aprendre a crear complements de manera manual. No es necessita formació prèvia ni coneixements específics de disseny.

Material necessari

Continguts

Introducció al disseny de joieria.

Iniciaràs el curs coneixent les diferents tècniques i maneres de treballar que té la resina.

Veurem les eines que s’utilitzen i la varietat de motlles que hi ha i de quina manera es poden crear des de 0. També coneixerem la resina com a material, però a més tots els materials que es poden utilitzar amb la resina i de quina manera es poden complementen per a crear joies úniques.

Per a començar a treballar en el projecte, veurem referents del món de la joieria i com aquests han convertit les seves idees en objectes de valor. Farem una pluja d’idees per a treballar en el moodboard de conceptes i idees.

A partir del moodboard, abordarem el disseny d’una col·lecció de 6 anells. L’única condició és que han de ser de resina, a partir d’aquí les possibilitats són infinites.

Amb el disseny crearem els motlles des de zero. Utilitzarem les tècniques apreses, amb diferents capes de resina i altres elements decoratius, que ens permetran aconseguir un acabat professional.

L’última sessió del curs consistirà a realitzar un shooting en els platons de ESDi amb cada col·lecció d’anells creada per l’alumnat del curs.

Preparats/des per començar?

Emplena el formulari o contacta'ns per WhatsApp: