fbpx
 

Cursos d’Estiu ESDi: Me, youtuber. You, designer

Disfruta d’un estiu creatiu!

El nostre campus d’estiu t’introduirà en el món del disseny o de la videocreació a través de masterclasses, workshops, seminaris i visites. Fes connexions dins del sector creatiu i descobreix la teva vocació professional!

Me, youtuber. You, designer.

fitxa

_edició juliol: de l’1 al 12 de juliol 2019, de 09:30 a 14:00 hores

_edició agost: del 26 d’agost al 5 de setembre 2019, de 09:00 a 14:00 hores

_lloc: campus ESDi (Sabadell)

_idioma: anglès / espanyol

_duració: 10 sessions

_dirigit a: joves estudiants de 15 a 18 anys

_preu: 650€ + 100€ matrícula. Inscripcions fins el 30 d’abril amb matrícula gratuïta

si tries designer...

_aprendràs tècniques de lettering.
_coneixeràs nous processos i materials creatius.
_retocaràs imatges digitals professionalment.
_augmentaràs la qualitat dels teus posts a Instagram.

descripció

Sempre has volgut ser Youtuber i no saps com començar? Ets un apassionat del disseny i vols posar-te a prova? Si t’agrada el món de la creativitat, t’agradaria millorar el teu anglès d’una manera natural i tens entre 15 i 18 anys, vine aquest estiu a viure una experiència de dues setmanes envoltat de futurs dissenyadors i Youtubers com tu.

Uneix-te als millors professionals i, en 14.000 m2 d’instal·lacions de l’ESDi, solta tota la teva creativitat. Tria quina opció va més amb tu, Youtuber o designer, crea la teva marca i gaudeix aplicant-la a productes i dissenys increïbles o a un canal de Youtube al nivell dels teus ídols.

si tries youtuber...

_aprendràs tècniques de gravació de vídeo y àudio.
_editaràs els teus propis vídeos i aplicaràs efectes especials.
_practicaràs acting, styling i makeup.
_coneixeràs el secret per a atraure més followers.

inscriu-te

  • De acuerdo a la disposición de la ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal (GDPR), vigente desde el 25 de mayo del 2018, informamos que los datos obtenidos en el formulario son utilizados por la Fundación del Diseño Textil FUNDIT con fines comerciales e informativos y también son cedidos a la Universidad Ramon Llull, a la cual ESDi está adscrita. Nos comprometemos a mantener total privacidad de la información y podrás darte de baja o actualizar la información contactándote con el Responsable de la Protección de Datos enviando un correo a dataprotection@esdi.edu.es. Al aceptar, estas consientes al tratamiento de tus datos por parte de ESDi.
X
X