fbpx
 

Cursos d’estiu

Cursos d'estiu

Si t’apassiona el disseny, no hi ha formació que alcans. Per això t’oferim cursos de diferents temàtiques i modalitats perquè complementis la teva formació o descobrís, en poc temps, quin és el rumb que vols que la teva carrera tomi.

 

A través del nostre eix Barcelona-Sabadell (amb l’EATM Escola d’Arts i Tècniques de la Moda), comptem amb workshops de caràcter intensiu o d’estiu en les nostres diferents especialitats, així com en àmbits innovadors del disseny que ens inspiren a continuar explorant els seus límits.

Campus d’Estiu - Workshop "Univers moda i recursos creatius"

La moda no és només el disseny de robes. És predicció de tendències. És estilisme. És gestió d’esdeveniments i de canals de comunicació. És innovació. A través del nostre Curs d’Estiu “Univers Moda i Recursos Creatius” busquem, al llarg de dues setmanes, donar-te un coneixement que sigui tant transversal com profund, per així introduir-te en els aspectes creatius, comunicatius i comercials de la moda.

VEURE WORKSHOP

Campus d’Estiu - Me, youtuber. You, designer.

summer campus, estiu, youtuber, designer

Tens passió per el disseny i la creativitat? Sempre has volgut ser youtuber? Desenvolupa noves habilitats, detecta noves tendències i fes amics. Viu una experiència de dues setmanes envoltat de futurs dissenyadors
o youtubers com tu.

VEURE CURS
X
X