fbpx

Conferència: CANADA x ROSALÍA, a càrrec d’Alba Barneda

canada, rosalia, conferencia esdi, alba barneda, videoclip rosalia

Conferència: CANADA x ROSALÍA, a càrrec d’Alba Barneda

CANADA és una productora audiovisual de Barcelona fundada l’any 2008, responsable de videoclips per a artistes de la talla de Tame ImpalaFoals, i també de campanyes i fashion films per a marques com Miu Miu, Converse o Puma. Sens dubte, un dels seus treballs amb major repercussió ha estat la realització dels videoclips de l’aclamada artista Rosalía.

Les creacions visuals per als singles “Malamente” i “Pienso en tu mirá” han segut una revolució, gràcies a la seva mescla de referents folklòrics i urbans. Entre tots dos videoclips sumen més de 90 milions de visualitzacions a Youtube, todo un èxit per a la productora. CANADA ha sabut connectar amb la generació millenial, amb un segell estètic i conceptual propi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

El pròxim 14 de maig, la directora de producció de CANADA, Alba Barneda, realitzarà una conferència a l’auditori ESDi. Explicarà el procés executiu d’un videoclip, presentant com a estudi de cas la realització de vídeos per a l’artista Rosalía. Alba Barneda filarà el discurs del projecte CANADA x Rosalía amb la seva manera d’entendre la indústria audiovisual i el procés creatiu.

Registra’t i confirma la teva assistència ací.

 

alba barneda, canada, rosalia, videoclip rosalia

Brainstorming sobre el disseny audiovisual. Procés de producció d’un videoclip. Estudi de cas: Rosalía.

Ponente: Alba Barneda, directora de producció de CANADA

Dia: 14 de maig

Hora: 10 h

Lloc: Auditori ESDi

Idioma: castellàX