fbpx

Concurs THQ Nordic x ESDi: Comparteix i guanya 3 videojocs!

videojocs, videojuegos, postgrado en diseño de personajes 3D para videojuegos, stephanyshimae

Concurs THQ Nordic x ESDi: Comparteix i guanya 3 videojocs!

 

Et sonen Darksiders Genesis, Destroy All Humans o Chronos: Before the Ashes? Doncs ets el fan dels videojocs que estem buscant! Tenim aquests 3 videojocs de THQ Nordic llestos per a sortejar. Què has de fer per a aconseguir-los?

  1. Compartir la publicació sobre el concurs en alguna de les següents xarxes socials: Instagram, Facebook i/o Twitter. Etiquetar a ESDi en la publicació.
  2. Inscriure’t a la conferència “Workflow de un artista 3D”, a càrrec d’ @stephanyshimae (ponent del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs) del dia 12 de març de 2021 a les 18:30h (hora Madrid). Deixar les dades corresponents per a poder contactar amb els/les guanyadors/es.
  3. Seguir el compte d’ESDi a la xarxa social en la qual hagis participat: Instagram @esdi_barcelona, Facebook @ESDiEscolaSuperiordeDisseny i/o Twitter @ESDi_Barcelona.

 

Els/les guanyadors/es dels 3 videojocs de THQ Nordic es triaran en sorteig amb una aplicació d’elecció aleatòria entre aquells participants que hagin compartit la publicació, segueixin a ESDi a les seves xarxes socials i s’hagin inscrit a la conferència. Es podrà participar una vegada per cada xarxa social en la qual s’hagi compartit la publicació.

Consulta las bases legales del concurso y ¡no dejes pasar la oportunidad de conseguir uno de los 3 videojuegos de THQ Nordic gratis!

 

Imatge: @stephanyshimae (ponent del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs)X