Concurs Nerety x ESDi

Concurs Nerety x ESDi

Nerety presenta el primer concurs urbà i de disseny “streetwear” amb la col·laboració de l’Escola Superior de Disseny ESDi, que també formaran part dels membres del jurat. Nerety es presenta com una plataforma de venda i distribució de la moda emergent que ofereix peces úniques de marques nacionals en creixement.

L’objectiu del concurs és donar veu als dissenyadors emergents, mostrar-ne la creativitat i posicionar el guanyador tant a nivell internacional com local.

Per això, Nerety i ESDi dirigeixen aquesta prova a joves dissenyadors, interessats a produir i comercialitzar la seva col·lecció “streetwear” de samarretes o dessuadores a través de la botiga en línia de Nerety (d’ara endavant, la “Plataforma”).

Si tens entre 18 i 30 anys i estàs cursant o has acabat un grau relacionat amb l’àmbit del disseny, no dubtis a participar-hi! Dissenya una col·lecció “streetwear” de 4 samarretes o dessuadores i envia el teu projecte a nextgen@nerety.com. Si tens algun dubte, visita la pàgina de Nerety on ho explica tot en detall.

Tens fins al 15 de desembre per participar-hi. Un cop es tanquin les inscripcions, no s’admetran noves participacions. I el 15 de gener del 2023 s’anunciaran els finalistes. El concurs consta de tres premis:

  • Primer classificat. Una subvenció de 1.000€ i producció d’una edició limitada de la col·lecció guanyadora (només parts de dalt ex. dessuadora o samarreta).
  • Segon classificat. Subvenció de 500€ i l’assistència a l’esdeveniment de Nerety amb totes les despeses cobertes.
  • Tercer classificat. Subvenció de 250€ i assistència a l’Esdeveniment de Nerety amb totes les despeses cobertes.

Segueix a ESDi i a Nerety en xarxes socials per no perdre ull del concurs!X