Concurs ESDI x LEVEL

Concurs ESDI x LEVEL

LEVEL presenta un concurs per als alumnes de l´Escola Superior de Disseny ESDi on el premi és un vol a Nova York (Estats Units). Aquest dimarts 15 de novembre, l’aerolínia de baix cost i llarg radi d’International Airlines Group (IAG), va estar a l’auditori de l’antiga fàbrica tèxtil de Sabadell per exposar el Briefing de LEVEL. Hi van ser presents els alumnes que cursen l’assignatura Intensificació Departamental de 4t curs de l’especialitat de Gràfic del Grau en Disseny d’ESDi.

La companyia aèria vol iniciar aquest any 2023 amb un update a l’uniforme dels seus tripulants. Per això, LEVEL i ESDi col·laboren per oferir un concurs adreçat al nostre alumnat interessat a fer una proposta de disseny dels nous mocadors de l´uniforme de tripulació. Al disseny busquen augmentar la presència de marca i la uniformitat. A més de millorar el patronatge i la confecció de les peces de roba; crear una identificació visual del sobrecàrrec i introduir elements sense gènere a la indústria.

L’objectiu del concurs és donar veu als dissenyadors i dissenyadores emergents. I també deixar-los desenvolupar la seva creativitat a través d’una marca jove, irreverent que cerca cooperació amb empreses de Barcelona (o rodalies). Així mateix, la persona guanyadora s’endurà dos vols d’anada i tornada (per ell/ai un/a acompanyant) operats per LEVEL de la ruta Barcelona – Nova York. El tancament de la participació al concurs serà fins al 14 de gener del 2023.

Consisteix en un concurs on les persones que cursin l’assignatura d’Intensificació Departamental de 4t curs de Disseny menció Gràfic a ESDi podran participar alhora que el treballin com un projecte acadèmic tutoritzat i presentar-lo com a projecte de fi de Grau. D’altra banda, el concurs s’obrirà a altres alumnes, és a dir, que qualsevol persona que formi part de l’Escola Superior de Disseny ESDi, independentment del curs i el grau, hi podrà participar si ho desitja. En aquest cas, no estaran tutoritzats ni formaran part duna assignatura.

En el cas de les persones que cursin l’assignatura Intensificació Departamental de 4t curs de l’especialitat de Gràfic del Grau en Disseny, serà ESDi qui faci arribar tots els projectes a LEVEL. En cas contrari, la resta dels nostres estudiant hauran d’enviar el projecte al següent enllaç: formulari.

Participa i guanya un viatge a Nova York!X