Concurs ESDi x Kame Kame

kame kame comics, concurs videojocs, postgrau en disseny de personatges 3d per a videojocs, màster art 3d, character design

Concurs ESDi x Kame Kame

L’Escola Superior de Disseny ESDi i Kame Kame convoquen un Concurs de Creació de Personatges 3D amb l’objectiu de premiar als i les futurs/es alumnes del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs d’ESDi.

Els/les participants del concurs hauran de triar un personatge de qualsevol còmic de Kame Kame i desenvolupar-lo en 3D amb el programari que prefereixin (Zbrush, 3Ds Max, Maia, Blender, MudBox, etc).

Una vegada dissenyat (no és obligatori que estigui texturizado), hauran d’enviar una imatge del model en alta qualitat via email a dhernandez@esdi.edu.es, amb l’assumpte “Concurs de Disseny de Personatges 3D. ESDi x Kame Kame Comics”. A l’email s’haurà d’indicar el nom d’usuari i el naming del personatge per a poder publicar-los a la web del concurs.

El/la participant serà notificat/da de la inclusió del seu treball a la web del concurs (Pollunit), perquè pugui compartir-la i aconseguir vots.

Els/les participants que aconsegueixin més vots seran premiats/des amb:

· 1er premi: un descompte de 150€ en la matrícula del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs d’ESDi.
· 2on premi: un descompte de 75€ en la matrícula del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs d’ESDi.
· 3er premi: un descompte de 25€ en la matrícula del Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs d’ESDi.

El període de votacions estarà obert del 25 de juliol de 2022 al 25 d’agost de 2022. La persona que aconsegueixi més vots i, per consegüent, es converteixi en guanyadora del concurs, serà notificada el 30 d’agost de 2022.

Si en un període de 2 setmanes des que se li avisa no realitza la matrícula, el premi serà atorgat a la següent persona amb més vots.

Participa i comparteix!X