Avantatges

⟶ ConceptD (Acer)
⟶ Bamboleo Languages
⟶ Club Natació Sabadell
⟶ Copisteria Figuerola
⟶ Escola de Yoga La Porta Verda

⟶ Espai Creatiu Sabadell
⟶ Parc Audiovisual de Catalunya
⟶ Servei Estació Barcelona
⟶ Museu del Disseny Barcelona
⟶ ESDi y EATM

*

ConceptD

ConceptD va néixer de la creença que els dissenyadors aconsegueixen el seu millor treball quan aconsegueixen la seva pròpia definició de perfecció. Per això, en Acer van crear aquesta marca que cobreix específicament les necessitats dels creadors.

Obtingues un 15% de descompte en adquirir el teu dispositiu ConceptD en la Acer Store introduint el teu email de esdi o efpa.

logo conceptd, acer, esdi descuentos estudiantes

*

Bamboleo Languages

Aprèn i practica espanyol, anglès, francès o català amb els nadius més cool.

Matrícula a meitat de preu + descompto mensual del 10% durant els tres primers mesos per ser alumne/profe/staff de ESDi.

bamboleo languages, descuento estudiantes esdi

*

Club Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell, situat enfront de l'ESDi, és un club d'esports amb seccions de natació, atletisme, básquet, futbol sala, gimnàstica i més.

En el moment de formalitzar la inscripció de soci, es tindrà un caràcter de soci numerari.Matrícula gratuïta. S'obté un 20% de descompte en la mensualitat de soci, i un 10% de descompte en l'abonament de l'àrea termal, de pàdel i pàrquing.

CNS-Club-natacio-sabadell-logo

*

Copisteria Figuerola

Com un dels comerços més antics de Sabadell, Figuerola se centra en l'oferta de materials d'oficina, escolars i de papereria, i compta amb imprentapropia per a treballs d'autoedició, disseny gràfic, retolació adhesiva, cartelleria i més.

figuerola-logo

*

Escola de Yoga
La Porta Verda

L'escola de ioga La Porta Verda ofereix una àmplia varietat d'estils de ioga, des de dinàmic a restauratiu, amb classes matutines i vespertines en tots els nivells.

Logo_horitz_portaVerda-1

*

Espai Creatiu Sabadell

El Espai Creactiu Sabadell és un entorn per a fabricar, intercanviar experiències i desenvolupar projectes, amb serveis d'impressió 3D, talli làser i disseny 3D. 10% de descompte en serveis i 5% en materials.

espai_creatiu

*

Parc Audiovisual de Catalunya

El Parc Audiovisual de Catalunya és un centre de producció dedicat a la creació audiovisual. Està format per 4 platons, espais per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió i un clúster empresarial. Ús gratuït* d'instal·lacions i espais del PAC per a poder realitzar pràctiques o projectes acadèmics relacionats amb l'àmbit audiovisual. Consultar condicions d'ús.

parc-audiovisua-catalunya-logo

*

Servei Estació
Barcelona

Servei Estació compta amb més de 55.000 productes entre materials,eines, serveis i accessoris per a creatius i professionals, especialment en el que respecta al bricolatge i les manualitats.

logo-servei-estacio

*

ESDi i EATM

Tant a l'Escola Superior de Disseny ESDi com a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda EATM et donarem la possibilitat de continuar especialitzant-te i apostar en la formació contínua a través de la nostra àmplia oferta educativa. 15% de descompte en cursos d'estiu, workshops, màsters i postgraus en ESDi i EATM.

eatm logo

*

Museu del Disseny
Barcelona

El Museu de Disseny de Barcelona integra col·leccions de diferents museus d'arts decoratives, disseny tèxtil, arts gràfiques i ceràmica en un espai que compta amb exposicions permanents i itinerants, i que també presenta importants esdeveniments del sector.

museu-del-disseny-bcn

*

Revista: INTERIORES

ESDi ha signat un acord amb la revista Interiors (Prisma Publicacions) que facilita l'accés a una subscripció anual de la revista amb un descompte del 40%.

Interessats emplenar aquest formulari i enviar-lo a suscripciones@atc.prismapublicaciones.com.

logo-interiores
X