fbpx

Avantatges

⟶ Club Natació Sabadell
⟶ Copisteria Figuerola
⟶ Escola de Ioga La Porta Verda
⟶ Espai Creatiu Sabadell

⟶ Espai Creatiu Sabadell
⟶ Parc Audiovisual de Catalunya
⟶ Servei Estació Barcelona
⟶ Museu del Disseny Barcelona
⟶ ESDi i EATM

*

Club Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell, situat davant de l'ESDi, és un club d'esports amb seccions de natació, atletisme, bàsquet, futbol sala, gimnàstica i més, i que així mateix compta amb serveis de salut, bellesa i activitats termals per a nens y adultos.

En el moment de formalitzar la inscripció de soci, es tindrà un caràcter de soci numerari. Matrícula gratuïta. S'obté un 20% de descompte en la mensualitat de soci, i un 10% de descompte en l'abonament de l'àrea termal, de pàdel i pàrquing.

CNS-Club-natacio-sabadell-logo

*

Copisteria Figuerola

Com un dels comerços més antics de Sabadell, Figuerola se centra en la oferta de materials d'oficina, escolars i de papereria, i compta amb impremta pròpia per a treballs d'autoedició, disseny gràfic, retolació adhesiva, cartelleria i més.

figuerola-logo

*

Escola de Ioga
La Porta Verda

L'escola de ioga La Porta Verda ofereix una àmplia varietat d'estils de ioga, des dinàmic a restaurativo, amb classes matinals i vespertines en tots els nivells.

Logo_horitz_portaVerda-1

*

Espai Creatiu Sabadell

L'Espai Creactiu Sabadell és un entorn per fabricar, intercanviar experiències i desenvolupar projectes, amb serveis d'impressió 3D, tall làser i disseny 3D. 10% de descompte en serveis i 5% en materials.

espai_creatiu

*

Parc Audiovisual de Catalunya

El Parc Audiovisual de Catalunya és un centre de producció dedicat a la creació audiovisual. Està format per 4 platós, espais per a la producció de rodatges de cinema, publicitat i televisió i un clúster empresarial. Ús gratuït * d'instal·lacions i espais del PAC per poder realitzar pràctiques o projectes acadèmics relacionats amb l'àmbit audiovisual. * Consultar condicions d'ús.

parc-audiovisua-catalunya-logo

*

Servei Estació
Barcelona

Servei Estació compta amb més de 55.000 productes entre materials, eines, serveis i accessoris per a creatius i professionals, especialment pel que fa a l'bricolatge i les manualitats.

logo-servei-estacio

*

ESDi y EATM

Tant a l'Escola Superior de Disseny ESDi com a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda EATM et donarem la possibilitat de seguir especializándote i apostar en la formació contínua a través de la nostra àmplia oferta educativa. 25% de descompte en cursos d'estiu, workshops, màsters i postgraus a l'ESDi i EATM.

eatm logo

*

Museu del Disseny
Barcelona

El Museu de Disseny de Barcelona integra col·leccions de diferents museus de arts decoratives, disseny tèxtil, arts gràfiques i ceràmica en un espai que compta amb exposicions permanents i itinerants, i que també nuclea importants esdeveniments de el sector.

museu-del-disseny-bcn

¿Necessites
més info?

Ventajas
Alumni

Queremos continuar apoyando el desarrollo profesional y académico de nuestros alumnos incluso después de haberse graduado. Por ello, desarrollamos una serie de servicios y beneficios para que puedas seguir disfrutando de las ventajas de ser parte de nuestra comunidad, sin importar que pertenezcas a grado, postgrado, máster o que hayas participado en programas de Erasmus.

X