fbpx

ESDi participa al ‘China–Spain Higher Education Forum’

china-spain, higher education forum

ESDi participa al ‘China–Spain Higher Education Forum’

El departament de Relacions Internacionals de l’ESDi va estar present el 20 de maig al ‘China–Spain Higher Education Forum‘. 68 universitats espanyoles i xineses es van reunir a Madrid per a fomentar la cooperació i la mobilitat entre tots dos països. La trobada va ser organitzada per Crue Universitats Espanyoles i China Education Association for International Exchange (CEAIE), amb la col·laboració del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE).

Representants de les tres entitats van insistir en l’interés per aconseguir una col·laboració acadèmica fructífera entre Xina i Espanya. Tal i com va dir Coral Martínez, directora del SEPIE, “és essencial promoure una major i millor cooperació universitària, amb l’objectiu de mantenir i construir universitats d’excel·lència que contribuiran a les societats del coneixement del demà”.

Així doncs, els tres temes que es van tractar durant el China-Spain Higher Education Forum van ser:

  1. La innovació tecnològica, investigació i relacions amb les empreses.
  2. Els reptes d’internacionalització entre universitats xineses i espanyoles.
  3. La captació d’estudiants internacionals i serveis.

 

Un networking entre representants d’universitats espanyoles i xineses va ser la millor manera de concloure el forum. D’aquesta manera, el departament de Relacions Internacionals de l’ESDi va aprofitar l’oportunitat per a establir contacte i desenvolupar futurs projectes de mobilitat i cooperació.X