fbpx
 

Campus d’estiu: Me, youtuber. You, designer

Sempre has volgut ser youtuber i no saps com començar? Ets un apassionat del disseny i vols posar-te a prova? Si t’agrada el món de la creativitat i t’agradaria millorar el teu anglès d’una manera natural, vine aquest estiu a viure una experiència de dues setmanes envoltat de futurs dissenyadors i youtubers com tu.

 

Uneix-te als millors professionals i, en 14.000 m2 d’instal·lacions de l’ESDi, solta tota la teva creativitat. Tria quina opció va més amb tu, youtuber o designer, crea la teva marca i gaudeix aplicant-la a productes i dissenys increïbles o a un canal de YouTube al nivell dels teus ídols.

t'interessa?

Emplena el formulari i el nostre equip es posarà en contacte amb tu per a resoldre tots els teus dubtes i enviar-te el catàleg.

  • D'acord a la disposició de la llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (GDPR), vigent des del 25 de maig del 2018, informem que les dades obtingudes en el formulari són utilitzats per la Fundació del Disseny Tèxtil FUNDIT amb finalitats comercials i informatius i també són cedits a la Universitat Ramon Llull, a la qual ESDi està adscrita. Ens comprometem a mantenir total privadesa de la informació i podràs donar-te de baixa o actualitzar la informació contactant-te amb el Responsable de la Protecció de Dades enviant un correu a dataprotection@esdi.edu.es. En aceptar, aquestes consents del tractament de les teves dades per part de ESDi.

Me, youtuber. You, designer.

fitxa

_edició juliol: de l’1 al 12 de juliol 2019, de 09:30 a 14:00 hores

_edició agost: del 26 d’agost al 6 de setembre 2019, de 09:30 a 14:00 hores

_lloc: campus ESDi (Sabadell)

_idioma: anglès / espanyol

_duració: 10 sessions

si tries designer...

_aprendràs tècniques de lettering.
_coneixeràs nous processos i materials creatius.
_retocaràs imatges digitals professionalment.
_augmentaràs la qualitat dels teus posts a Instagram.

dirigit a

Interessats en el món del disseny, la creativitat i la videocreació, ja sigui joves estudiants d’entre 15 i 18 anys que encara no han iniciat la seva carrera, o professionals que no provenen del sector del disseny i vulguin introduir-se en ell.

si tries youtuber...

_aprendràs tècniques de gravació de vídeo y àudio.
_editaràs els teus propis vídeos i aplicaràs efectes especials.
_practicaràs acting, styling i makeup.
_coneixeràs el secret per a atraure més followers.

X
X