fbpx
 

Campus d’estiu

Cursos d'estiu

Vols disfrutar d’un estiu creatiu? Amb el nostre campus d’estiu podràs iniciar-te en el món del disseny i entrar en contacte amb professionals del sector que t’apassiona. T’oferim cursos de diferents temàtiques i modalitats perquè complementis la teva formació o descobreixis quin és el rumb que vols prendre en la teva carrera.

 

A les nostres instal·lacions de Sabadell i Barcelona (junt amb EATM Escola d’Arts i Tècniques de la Moda) viuràs una experiència de dues setmanes. Podràs assistir a classes i conferències, participar en workshops i visites, i realitzar un projecte final. Estàs preparat?

Univers moda i recursos creatius

La moda no és només disseny de peces. És predicció de tendències. És estilisme. És gestió d’esdeveniments i de canals de comunicació. És innovació. És sostenibilitat. A través del nostre campus d’estiu “Univers Moda i Recursos Creatius” busquem, al llarg de dues setmanes, donar-te un coneixement que sigui tant transversal com profund, per així introduir-te en els aspectes creatius, comunicatius i comercials de la moda.

VEURE CAMPUS D'ESTIU
X
X