fbpx

Summer
Campus 2021

Comença a desenvolupar les teves habilitats artístiques i creatives en els nostres cursos d'estiu Summer Campus. T'envoltaràs de professionals del sector i companys als quals els apassiona el disseny tant com a tu, i descobriràs el rumb que vols prendre en la teva carrera com a dissenyador/a.

A qui va
adreçat?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan especialment dirigits a estudiants de secundària i batxillerat que volen introduir-se en el món del disseny i experimentar amb les seves diferents especialitats.

*

Disseny
i Creativitat

Introducció a la formació en disseny i creativitat, on experimentaràs amb els seus vessants: gràfic, audiovisual, moda, gestió, de producte i d'interiors. A través de workshops temàtics, aprendràs tècniques i softwares de disseny d'espais, realitat virtual, impressió 3D, prototipat, il·lustració i fotografia.

Necessites
més info?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan ideats per a iniciar-se en el món del disseny i actualitzar o ampliar els teus coneixements sobre noves eines o àrees creatives. Si tens dubtes sobre quin curs vols fer, o estàs interessat en algun curs específic i necessites més info, emplena el formulari, truca'ns (+34 93 727 48 19) o envia'ns un WhatsApp.

X