fbpx

Summer
Campus 2021

Comença a desenvolupar les teves habilitats artístiques i creatives en els nostres cursos d'estiu Summer Campus. T'envoltaràs de professionals del sector i companys als quals els apassiona el disseny tant com a tu, i descobriràs el rumb que vols prendre en la teva carrera com a dissenyador/a.

A qui va
adreçat?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan especialment dirigits a estudiants de secundària i batxillerat que volen introduir-se en el món del disseny i experimentar amb les seves diferents especialitats.

*

Disseny
i Creativitat

Introducció a la formació en disseny i creativitat, on experimentaràs amb els seus vessants: gràfic, audiovisual, moda, gestió, de producte i d'interiors. A través de workshops temàtics, aprendràs tècniques i softwares de disseny d'espais, realitat virtual, impressió 3D, prototipat, il·lustració i fotografia.

*

Del moulage al disseny
digital en 3D (moda)

Una manera d'introduir-se i prendre contacte amb el món de la moda tant de manera analògica com digital. Experimentaràs amb la tècnica del moulage, confeccionant una peça sobre maniquí que després desenvoluparàs en 3D gràcies al software CLO3D.

Necessites
més info?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan ideats per a iniciar-se en el món del disseny i actualitzar o ampliar els teus coneixements sobre noves eines o àrees creatives. Si tens dubtes sobre quin curs vols fer, o estàs interessat en algun curs específic i necessites més info, emplena el formulari, truca'ns (+34 93 727 48 19) o envia'ns un WhatsApp.

X