fbpx

Summer
Campus 2022*

Comença a desenvolupar les teves habilitats artístiques i creatives en els nostres cursos d'estiu Summer Campus. T'envoltaràs de professionals del sector i companys als quals els apassiona el disseny tant com a tu, i descobriràs el rumb que vols prendre en la teva carrera com a dissenyador/a.

*Els cursos es faran sempre que la situació sanitària ho permeti.

A qui va
adreçat?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan especialment dirigits a estudiants de secundària i batxillerat que volen introduir-se en el món del disseny i experimentar amb les seves diferents especialitats.

*

Disseny
i Creativitat

Introducció a la formació en disseny i creativitat, on experimentaràs amb els seus vessants: gràfic, audiovisual, moda, gestió, de producte i d'interiors. A través de workshops temàtics, aprendràs tècniques i softwares de disseny d'espais, realitat virtual, impressió 3D, prototipat, il·lustració i fotografia.

*

Procés creatiu en moda:
de la idea al disseny

Una setmana immersiva en l'àmbit de la moda a partir de diferents workshops de caràcter pràctic. En ells, s'aprendran aspectes com el procés creatiu, tècniques d'estampació, estilisme o l'experimentació des de la realitat virtual.

Tens algun
dubte?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan ideats per a iniciar-se en el món del disseny i actualitzar o ampliar els teus coneixements sobre noves eines o àrees creatives. Si tens dubtes sobre quin curs vols fer, o estàs interessat en algun curs específic i necessites més info pots contactar-nos a través del email (cvalles@esdi.edu.es) o per WhatsApp.

X