fbpx
 

Business & Innovation – Suport a l’emprenedor

La inserció laboral dels nostres alumnes i alumni és una de les nostres prioritats bàsiques. De fet, les xifres ens avalen: entre 1 i 3 mesos després d’haver-se graduat a l’ESDi, un 61% dels nostres alumni estan treballant com a dissenyadors. En això ajuda la nostra borsa de treball, però, també, el nostre servei d’assessorament. L’ESDi compte, des de fa anys, amb un servei d’assessorament i suport per orientar als nostres alumnes i alumni en el seu futur professional una vegada acabats els estudis.

Amb l’objectiu de beneficiar als nostres alumnes i graduats amb iniciatives i projectes emprenedors, posem a la seva disposició el centre de suport a l’emprenedor ESDiEmpresa.

Amb programes d’assessorament específics, promoció exclusiva dirigida a empreses col·laboradores i, a la vegada, actuant com a plataforma per donar a conèixer als dissenyadors acabats de graduar al món professional.

El nostre centre ofereix a les empreses serveis de disseny, realitzats pels nostres joves emprenedors graduats al centre.

 

El servei ajuda als graduats amb vocació emprenedora, i a les empreses i organitzacions a millorar els seus productes i eines de comunicació i imatge.

ESDiempresa disposa d’un coworking, adaptat a les condicions i a les necessitats d’un nou emprenedor. Per a més informació esdiempresa@esdi.edu.es.

 

Per altra banda, és un canalitzador de projectes empresarials. Si vols donar-te d’alta a la nostra cartera de dissenyadors freelance, pots enviar-nos les teves dades i el teu portfoli a esdiempresa@esdi.edu.es.

Alguns dels estudis que han format part de l’ESDi Empresa son: Mitja Dotzena, In·notio Studio, Dimo, Tabula Rasa i Lluis Rodero.

X
X