Career Services

Amb l’objectiu de mantenir un vincle sòlid entre el món empresarial i l’universitari, ESDi compta amb un servei de carreres professionals (Career Services) orientat a la millora laboral dels nostres graduats i a la satisfacció de les demandes ocupacionals del sector del disseny amb el millor talent jove, creatiu i qualificat.

Ets empresa?

Els nostres graduats són el talent que la teva empresa necessita

Contacta amb Career Services si necessites fer difusió de les teves ofertes de treball i accedir a candidats idonis. Disposem d'una plataforma de reclutament exclusiva que permet a les empreses donar difusió als seus processos oberts.

Descobreix el potencial dels nostres
alumnes a través de pràctiques laborals

El nostre programa de carreres professionals inclou la possibilitat de concretar pràctiques curriculars o extracurriculars per apropar a les empreses les noves idees i les ànsies per aprendre dels nostres futurs dissenyadors, portadors d'un potencial creatiu incalculable.

Mitjançant el programa de pràctiques busquem garantir la presa de contacte de l'alumnat amb l'entorn professional, al mateix temps que ens proposem fomentar la formació i captació de talent.

Si la teva empresa vol acollir estudiants en règim de pràctiques, contacta amb nosaltres a través de l'email:

Ets estudiant
o alumni?

Obre't les portes a el món laboral

Si ets estudiant o graduat ESDi, t'animem a utilitzar Jobteaser.

Jobteaser és una plataforma per al desenvolupament professional on podreu accedir a ofertes exclusives per a ESDi. Treballs tant nacionals com internacionals en el camp del disseny i disciplines afins.

Qualsevol alumne o alumni pot accedir al Career Center amb l'email de l'ESDi a través del PC o el mòbil. Més informació sobre el servei a:

X