fbpx
 

Business & Innovation – Borsa de treball

Troba entre els nostres graduats el talent que la teva empresa necessita

Amb l’objectiu de mantenir un vincle sòlid entre el món empresarial i l’universitari, l’ESDi compte amb una Borsa de Treball orientada a la millora laboral dels nostres graduats i a la satisfacció de les demandes ocupacionals del sector amb talent jove, creatiu i qualificat.

 

Per això, l’escola manté un partnership amb el Career Center Job Teaser, que permet a les empreses donar difusió de les seves ofertes de treball i accedir als candidats idonis a través d’un algoritme que optimitza el procés.

 

Si la teva empresa vol integrar-se a la plataforma i entrar en contacte amb els nostres alumni, pot passar a formar part de la plataforma i publicar la vostra oferta a Job Teaser o contactar amb els nostres responsables de Borsa de Treball a:

Descobreix el potencial dels nostres alumnes a través de practiques laborals

A banda de treballar amb empreses i graduats en disseny, el nostre programa de Borsa de Treball inclou la possibilitat de concretar practiques laborals per apropar les empreses a les noves idees i les ganes d’aprendre dels nostres futurs dissenyadors, portadors d’un potencial creatiu incalculable.

 

A través de les practiques laborals busquem garantir la presa de contacte de l’alumne amb l’entorn professional, al mateix temps que proposem fomentar la formació i la captació de talent.

 

Si la teva empresa vol acollir estudiants en règim de pràctiques, podeu contactar amb el nostre servei de Borsa de Treball a:

El programa de practiques de l’ESDi està regulat pel Real Decret 1707/2011 del 18 de novembre (BOE 247-10 de desembre de l’any 2011) sobre programes de cooperación educativa.

X
X