fbpx
 

Business & Innovation – Borsa de treball

Amb l’objectiu de mantenir un vincle sòlid entre el món empresarial i l’universitari, l’ESDi compte amb un servei de carreres professionals (career service) orientada a la millora laboral dels nostres graduats i a la satisfacció de les demandes ocupacionals del sector amb talent jove, creatiu i qualificat.

null

Empreses

Accedeix al nostre programa de career service

null

Estudiants

Accedeix al nostre programa de career service

SI ETS EMPRESA:

Troba entre els nostres graduats el talent que la teva empresa necessita

L’escola manté un partnership amb el Career Center Job Teaser, que permet a les empreses donar difusió de les seves ofertes de treball i accedir als candidats idonis a través d’un algoritme que optimitza el procés.

 

Si la teva empresa vol integrar-se a la plataforma i entrar en contacte amb els nostres graduats, pot accedir a Job Teaser o contactar amb el nostre servei a través de carrerasprofesionales@esdi.edu.es.

Descobreix el potencial dels nostres alumnes a través de practiques laborals

A banda de treballar amb empreses i graduats en disseny, el nostre programa de Career Service inclou la possibilitat de concretar pràctiques curriculars o extracurriculars per apropar les empreses a les noves idees i les ganes d’aprendre dels nostres futurs dissenyadors, portadors d’un potencial creatiu incalculable.

 

A través de les pràctiques laborals busquem garantir la presa de contacte de l’alumnat amb l’entorn professional, al mateix temps que proposem fomentar la formació i la captació de talent.

 

Si la teva empresa vol acollir estudiants en règim de pràctiques, podeu publicar l’oferta a través de la plataforma ESDi Career Center o enviar-nos un e-mail a practiques@esdi.edu.es:

El programa de practiques de l’ESDi està regulat pel Real Decret 1707/2011 del 18 de novembre (BOE 247-10 de desembre de l’any 2011) sobre programes de cooperación educativa.

¿ETS ESTUDIANT O ALUMNI DE L'ESDi?

Obre't les portes al món laboral

Si ets estudiant i graduat a l’ESDi t’animem a formar part del nostre servei Career Center Jobteaster.

 

Jobteaster és una plataforma per al desenvolupament professional des d’on podreu accedir a ofertes exclusives per l’ESDi i ofertes de treball nacionals i internacionals del camp del disseny i disciplines afins.

 

Els alumnes que hàgiu finalitzat els vostres estudis podeu accedir al Career Center amb el mateix email d’ESDi que teníeu com alumnes. També podeu accedir al Career Center des del mòbil (Job Teaser).

 

Per a més informació sobre el servei ens podeu escriure a:

X
X