Business & Innovation

La sinergia entre el món acadèmic i el món empresarial és moto del nostre treball, partint d’una alta i ràpida inserció laboral, amb una borsa de treball que vincula a empreses amb alumnes i graduats, i arribant a col·laboracions diverses amb empreses, marques i firmes dels diferents sectors.

D’aquesta forma, els treballs en l’aula o els projectes desenvolupats per algunes de les nostres Àrees d’Experimentació i Aplicació ens ajuden a unir encara més ambdós mons. La innovació i la investigació dins i fora de l’aula és un valor que ens defineix.

null

Suport a l’emprenedor

Un cop acabats els estudis en disseny, ESDi assessora als seus alumni per orientar la seva carrera o ajudar-los a emprendre el seu projecte.

null

Borsa de treball

La Borsa de Treball de l’ESDi permet, a les empreses, reclutar talent entre els nostres alumni o incorporar estudiants en règim de pràctiques.

null

ESDiColor_LAB

El nostre laboratori de color és l’únic representant espanyol a Intercolor, el Congrés que defineix i investiga les tendències globals de color.

null

Projectes amb empreses

Potenciant l'aprenentatge d'alumnes i la captació de talent d'empreses, desenvolupem col•laboracions variades i projectes de recerca aplicada.

null

SMART DESIGN

La pertinença a una xarxa global de SMART i el desenvolupament d'iniciatives intel•ligents amb empreses apuntalen el nostre compromís amb la manufactura 4.0.

Tens una empresa i vols participar en els nostres programes de Business & Innovation?

Des de l’ ESDi vam obrir les nostres portes a les companyies que vulguin formar part de les nostres iniciatives de disseny inserides en una dinàmica empresa-universitat. Contacte amb nosaltres si la teva empresa vol col•laborar amb algun projecte existent, ser sponsor, generar un projecte propi o trobar perfils de dissenyadors recent graduats per integrar-se en equips de disseny o multidisciplinaris.

Sol·licita informació

X
X