fbpx
 

Business & Innovation

La sinergia entre el món acadèmic i el món empresarial és moto del nostre treball, partint d’una alta i ràpida inserció laboral, amb una borsa de treball que vincula a empreses amb alumnes i graduats, i arribant a col·laboracions diverses amb empreses, marques i firmes dels diferents sectors.

D’aquesta forma, els treballs en l’aula o els projectes desenvolupats per algunes de les nostres Àrees d’Experimentació i Aplicació ens ajuden a unir encara més ambdós mons. La innovació i la investigació dins i fora de l’aula és un valor que ens defineix.

null

Suport a l’emprenedor

Un cop acabats els estudis en disseny, ESDi assessora als seus alumni per orientar la seva carrera o ajudar-los a emprendre el seu projecte.

null

Career Service

La Borsa de Treball de l’ESDi permet, a les empreses, reclutar talent entre els nostres alumni o incorporar estudiants en règim de pràctiques.

null

ESDiColor_LAB

El nostre laboratori de color és l’únic representant espanyol a Intercolor, el Congrés que defineix i investiga les tendències globals de color.

null

Projectes amb empreses

Potenciant l'aprenentatge d'alumnes i la captació de talent d'empreses, desenvolupem col•laboracions variades i projectes de recerca aplicada.

null

SMART DESIGN

La pertinença a una xarxa global de SMART i el desenvolupament d'iniciatives intel•ligents amb empreses apuntalen el nostre compromís amb la manufactura 4.0.

Tens una empresa i vols participar en els nostres programes de Business & Innovation?

Des de l’ ESDi vam obrir les nostres portes a les companyies que vulguin formar part de les nostres iniciatives de disseny inserides en una dinàmica empresa-universitat. Contacte amb nosaltres si la teva empresa vol col•laborar amb algun projecte existent, ser sponsor, generar un projecte propi o trobar perfils de dissenyadors recent graduats per integrar-se en equips de disseny o multidisciplinaris.

Sol·licita informació

  • D'acord a la disposició de la llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (GDPR), vigent des del 25 de maig del 2018, informem que les dades obtingudes en el formulari són utilitzats per la Fundació del Disseny Tèxtil FUNDIT amb finalitats comercials i informatius i també són cedits a la Universitat Ramon Llull, a la qual ESDi està adscrita. Ens comprometem a mantenir total privadesa de la informació i podràs donar-te de baixa o actualitzar la informació contactant-te amb el Responsable de la Protecció de Dades enviant un correu a dataprotection@esdi.edu.es. En aceptar, aquestes consents del tractament de les teves dades per part de ESDi.
X
X