Beques i Ajuts 2023-24

La Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) impulsa l’excel·lència acadèmica en els futurs dissenyadors, premia el talent i garanteix la igualtat d’oportunitats en l’accés a la formació universitària. Per això, ofereix diversos tipus de beques, ajudes, premis i descomptes per a accedir als seus estudis de Grau, Bachelor, Cicles Formatius de Grau Superior, Màsters i Postgraus.

master_comisariado

Beca Talent Comissariat d'Art Digital

Premi als millors professionals actius o a potencials professionals amb un impacte positiu en el sector.

Dirigida a: alumnes del Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.

Descompte: 25% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional, impacte positiu en el sector, motivació i voluntat d’estudiar el Màster.

master fashion management online

Beca Reconeixement Professional

Premi als millors professionals actius del sector o a potencials professionals amb una experiència professional que tingui un impacte positiu.

Dirigida a: alumnes de Màster i Postgrau.

Descompte: 15% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional, motivació i voluntat d’estudiar un dels Màsters o Postgraus oferts.

Beca Suport Comissariat d'Art Digital

Ajuda per a aquells alumnes que vulguin contribuir a la difusió i promoció del programa.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.
Descompte: 25% sobre el preu total del curs.
Criteris de Valoració: expedient acadèmic i adequació del perfil del alumne a les característiques de la Beca. Així com creativitat, motivació i voluntat d’estudiar el Màster.

master_uiux2

Beca Mèrit

Reconeix una trajectòria acadèmica excel·lent i un potencial desenvolupament professional d’èxit com a dissenyador.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny o la Doble Titulació de Grau Oficial en Disseny + Bachelor en Smart Design.

Descompte: 80% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: presentació d’un projecte en el Concurs Mèrit*, expedient acadèmic, motivació i voluntat d’estudiar disseny.

BASES DEL CONCURS MÈRIT DISPONIBLES PRÒXIMAMENT

master_gestion2

Beca Suport a les Famílies

Ofereix la possibilitat de cursar els estudis universitaris a aquelles famílies amb menor poder adquisitiu i implica una contribució en hores amb activitats diverses dels tallers, àrees o departaments de l’escola.

Dirigida a: alumnes de qualsevol curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design, Bachelor en Humanitats Digitals i Cicles Formatius de Grau Superior.
Descompte: 20% sobre el preu total del curs.
Criteris de valoració: condicions econòmiques i resultats acadèmics.

PFG_Albert Margalef

Beca Talent

La Beca Talent promou la futura generació de dissenyadors, creatius i humanistes digitals, i incentiva la futura carrera professional dels creadors.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny i Doble Titulació Grau Oficial en Disseny + Smart Design, Bachelor en Humanitats Digitals i alumnes de qualsevol curs de Cicles Formatius de Grau Superior.
Descompte: 5% sobre el preu total del curs.
Criteris de valoració: presentació d’un portafolio, creativitat, motivació i voluntat de cursar els estudis desitjats.

Beca d'Excel·lència en el Talent

Premia el desenvolupament acadèmic d’alt nivell i estimular la creativitat i talent dels futurs dissenyadors.

Dirigida a: alumnes de 2n, 3er o 4t curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació de Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design i Bachelor en Humanitats Digitals.

Descompte: 20% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: resultats acadèmics obtinguts.

Beques públiques aplicables

Beques del Ministeri d’Educació i Formació Professional

En cas de tractar-se d’una titulació universitària oficial, podràs aplicar a les beques generals i ajudes que concedeix el Ministeri d’Educació i Formació Professional. El termini per a demanar una beca pel curs 2022-2023 és del 30 de març al 12 de maig de 2022. Pots consultar els requisits, les quantitats que pots sol·licitar, i els passos per sol·licitar la beca en la web: https://www.becaseducacion.gob.es/portada.html

Beques del País Basc

Les persones empadronades en un municipi de la Comunitat Autònoma del País Basc poden sol·licitar les beques per a realitzar estudis universitaris i superiors oficials atorgades pel Departament d’Educació del País Basc. Pròxima convocatòria de beques per al curs 2022- 2023 en la web: https://www.euskadi.eus/govern-basc/departament-*educacion

Beques del Govern de les Illes Balears

El Govern de les Illes Balears també ofereix ajudes a alumnes de titulacions oficials universitàries que tinguin domicili familiar a les Illes. Més informació i sol·licituds en la web: http://www.caib.es/govern/index.do

Beques del Govern d’Andorra

El Departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals del Govern d’Andorra ofereix diferents tipus de beques i ajudes als alumnes de titulacions oficials universitàries amb residència a Andorra. Més informació i sol·licituds en la web:
https://www.ensenyamentsuperior.ad

Sol·licita la teva beca

FUNDIT també ofereix als estudiants de l’Escola Superior de Disseny ESDi i les seves escoles EFPA i EATM una sèrie d’ajudes i avantatges als membres de famílies nombroses o monoparentals, als treballadors d’empreses o organitzacions amb convenis de col·laboració ESDi, als membres de la Comunitat ESDi o a aquells candidats amb un membre de la família nuclear amb una titulació superior en disseny.


També podran comptar amb descomptes aquells que realitzin la reserva de plaça durant els Open Days o aquells alumnes de nou accés que acreditin una trajectòria acadèmica d’alt nivell.


Ser estudiant de titulacions superiors oficials ofereix a més la possibilitat d’optar a les beques del Ministeri d’Educació i de la Generalitat de Catalunya.

 

Consulta la documentació requerida i les dates de presentació de sol·licituds en els documents de Beques i Ajudes 2022-23 que pots sol·licitar a través del mail admissions@esdi.edu.es o el telèfon (+34) 606 23 74 28.