fbpx
 

Beques i ajuts

Programa de Beques i Ajuts 2020-21

La Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) impulsa l’excel·lència acadèmica en els futurs dissenyadors, premia el talent i garanteix la igualtat d’oportunitats en l’accés a la formació universitària. Per això, ofereix diversos tipus de beques, ajudes, premis i descomptes per a accedir als seus estudis de Grau, Bachelor, Cicles Formatius de Grau Superior, Màsters i Postgraus.

Nova Beca Covid-19 (Màsters)

La pandèmia ens està impulsant a adaptar-nos ràpidament a les noves circumstàncies i la nova realitat. Conscients de l’actual complexitat de moltes empreses i organitzacions de poder contractar nous professionals, des de FUNDIT-ESDi hem creat un fons de beques específic per a estudiants que vulguin estudiar un Màster i continuar ampliant les seves competències professionals.

 

 

Consulta les condicions aquí.

Beca Mèrit

La Beca Mèrit reconeix una trajectòria acadèmica excel·lent i un potencial desenvolupament professional d’èxit com a dissenyador.

Dirigida a: alumnes de nou accés de la Doble Titulació de Grau Oficial en Disseny + Bachelor en Smart Design (grup en castellà + grup en anglès).

Descompte: 80% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: expedient acadèmic, resultat PAU + creativitat, motivació i voluntat d’estudiar disseny.

Beca de Col·laboració

La Beca de Col·laboració busca oferir la possibilitat de cursar els estudis universitaris a aquelles famílies amb menor poder adquisitiu i implica una contribució en hores amb activitats diverses dels tallers, àrees o departaments de l’escola.

Dirigida a: alumnes de qualsevol curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design, Bachelor en Humanitats Digitals i Cicles Formatius de Grau Superior.

Descompte: 20% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: condicions econòmiques i resultats acadèmics.

Beca Talent

La Beca Talent promou la futura generació de dissenyadors, creatius i humanistes digitals,  i incentiva la futura carrera professional dels creadors.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny, Bachelor en Humanitats Digitals i alumnes de qualsevol curs de Cicles Formatius de Grau Superior.

Descompte: 15% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: portafolis d’aprenentatge o carta de motivació, creativitat, motivació i voluntat de cursar els estudis desitjats.

Beca New Designers

La Beca New Designers promou la futura generació de dissenyadors i incentiva la futura carrera professional d’aquells creadors en les àrees del Disseny Audiovisual i la Gestió del Disseny (Integració Multidisciplinària).

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny en els itineraris d’Audiovisual i Gestió del Disseny.

Descompte: 10% sobre el preu total del curs.

Criteris de Valoració: portafolis d’aprenentatge, expedient acadèmic + creativitat, motivació i voluntat d’estudiar disseny.

Beca d'Excel·lència en el Talent

La Beca d’Excel·lència en el Talent busca premiar el desenvolupament acadèmic d’alt nivell i estimular la creativitat i talent dels futurs dissenyadors.

 

Dirigida a: alumnes de 2n, 3er o 4t curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació de Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design i Bachelor en Humanitats Digitals.

Descompte: 20% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: resultats acadèmics obtinguts.

Beca de Reconeixement Professional

La Beca al Reconeixement Professional premia als millors professionals actius del sector o a potencials professionals amb una experiència professional que tingui un impacte positiu.

Dirigida a: alumnes de Màster i Postgrau.

Descompte: 15% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional + creativitat, motivació i voluntat d’estudiar uns dels Màsters o Postgraus oferts.

Beca Talent Comissariat d'Art Digital

La Beca Talent específica per al Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital als millors professionals actius o a potencials professionals amb un impacte positiu en el sector.

 

Dirigida a: alumnes del Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.

Descompte: 25% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional, expedient acadèmic, impacte positiu en el sector + creativitat, motivació i voluntat d’estudiar el Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.

Sol·licita la teva beca

FUNDIT també ofereix als estudiants de l’Escola Superior de Disseny ESDi i les seves escoles EFPA i EATM una sèrie d’ajudes i avantatges als membres de famílies nombroses o monoparentals, als treballadors d’empreses o organitzacions amb convenis de col·laboració ESDi, o als membres de la Comunitat ESDi.

 

També podran comptar amb descomptes aquells que realitzin la reserva de plaça durant els Open Days o aquells alumnes de nou accés que acreditin una trajectòria acadèmica d’alt nivell.

 

Ser estudiant de titulacions superiors oficials ofereix a més la possibilitat d’optar a les beques del Ministerio de Educación i de la Generalitat de Catalunya.

 

Consulta la documentació requerida i les dates de presentació de sol·licituds en els documents de Beques i Ajuts 2020-21. Més informació a través del mail admissions@esdi.edu.es o el telèfon (+34) 606 23 74 28.

X