Beques i Ajuts 2023-24

La Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) impulsa l’excel·lència acadèmica en els futurs dissenyadors, premia el talent i garanteix la igualtat d’oportunitats en l’accés a la formació universitària. Per això, ofereix diversos tipus de beques, ajudes, premis i descomptes per a accedir als seus estudis de Grau, Bachelor, Cicles Formatius de Grau Superior, Màsters i Postgraus.

master_comisariado

Beca Talent Comissariat d'Art Digital

Premi als millors professionals actius o a potencials professionals amb un impacte positiu en el sector.

Dirigida a: alumnes del Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.

Descompte: 25% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional, impacte positiu en el sector, motivació i voluntat d’estudiar el Màster.

master fashion management online

Beca Reconeixement Professional

Premi als millors professionals actius del sector o a potencials professionals amb una experiència professional que tingui un impacte positiu.

Dirigida a: alumnes de Màster i Postgrau.

Descompte: 15% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: experiència professional, motivació i voluntat d’estudiar un dels Màsters o Postgraus oferts.

Beca Suport Comissariat d'Art Digital

Ajuda per a aquells alumnes que vulguin contribuir a la difusió i promoció del programa.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital.
Descompte: 25% sobre el preu total del curs.
Criteris de Valoració: expedient acadèmic i adequació del perfil del alumne a les característiques de la Beca. Així com creativitat, motivació i voluntat d’estudiar el Màster.

master_uiux2

Beca Mèrit

Reconeix una trajectòria acadèmica excel·lent i un potencial desenvolupament professional d’èxit com a dissenyador.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny o la Doble Titulació de Grau Oficial en Disseny + Bachelor en Smart Design.

Descompte: 80% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: presentació d’un projecte en el Concurs Mèrit*, expedient acadèmic, motivació i voluntat d’estudiar disseny.

BASES DEL CONCURS MÈRIT DISPONIBLES PRÒXIMAMENT

master_gestion2

Beca Suport a les Famílies

Ofereix la possibilitat de cursar els estudis universitaris a aquelles famílies amb menor poder adquisitiu i implica una contribució en hores amb activitats diverses dels tallers, àrees o departaments de l’escola.

Dirigida a: alumnes de qualsevol curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design, Bachelor en Humanitats Digitals i Cicles Formatius de Grau Superior.
Descompte: 20% sobre el preu total del curs.
Criteris de valoració: condicions econòmiques i resultats acadèmics.

PFG_Albert Margalef

Beca Talent

La Beca Talent promou la futura generació de dissenyadors, creatius i humanistes digitals, i incentiva la futura carrera professional dels creadors.

Dirigida a: alumnes de nou accés del Grau Oficial en Disseny i Doble Titulació Grau Oficial en Disseny + Smart Design, Bachelor en Humanitats Digitals i alumnes de qualsevol curs de Cicles Formatius de Grau Superior.
Descompte: 5% sobre el preu total del curs.
Criteris de valoració: presentació d’un portafolio, creativitat, motivació i voluntat de cursar els estudis desitjats.

Beca d'Excel·lència en el Talent

Premia el desenvolupament acadèmic d’alt nivell i estimular la creativitat i talent dels futurs dissenyadors.

Dirigida a: alumnes de 2n, 3er o 4t curs del Grau Oficial en Disseny, Doble Titulació de Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design i Bachelor en Humanitats Digitals.

Descompte: 20% sobre el preu total del curs.

Criteris de valoració: resultats acadèmics obtinguts.

Beques públiques aplicables

Beques del Ministeri d’Educació i Formació Professional

En cas de tractar-se d’una titulació universitària oficial, podràs aplicar a les beques generals i ajudes que concedeix el Ministeri d’Educació i Formació Professional. El termini per a demanar una beca pel curs 2022-2023 és del 30 de març al 12 de maig de 2022. Pots consultar els requisits, les quantitats que pots sol·licitar, i els passos per sol·licitar la beca en la web: https://www.becaseducacion.gob.es/portada.html

Beques del País Basc

Les persones empadronades en un municipi de la Comunitat Autònoma del País Basc poden sol·licitar les beques per a realitzar estudis universitaris i superiors oficials atorgades pel Departament d’Educació del País Basc. Pròxima convocatòria de beques per al curs 2022- 2023 en la web: https://www.euskadi.eus/govern-basc/departament-*educacion

Beques del Govern de les Illes Balears

El Govern de les Illes Balears també ofereix ajudes a alumnes de titulacions oficials universitàries que tinguin domicili familiar a les Illes. Més informació i sol·licituds en la web: http://www.caib.es/govern/index.do

Beques del Govern d’Andorra

El Departament de Sistemes Educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals del Govern d’Andorra ofereix diferents tipus de beques i ajudes als alumnes de titulacions oficials universitàries amb residència a Andorra. Més informació i sol·licituds en la web:
https://www.ensenyamentsuperior.ad