fbpx

Barcelona Design Week Masterclass: “Sustainable Design, Recycling and New Technologies”

Barcelona Design Week Masterclass: “Sustainable Design, Recycling and New Technologies”

El dilluns 11 de juny de 17:30 a 20:30 ESDi i EATM van realitzar una masterclass en la Barcelona Design Week en la qual es presentaran propostes relacionades amb la sostenibilitat, el disseny responsable, reciclatge de residus relacionats amb el disseny i més. Com a part de la masterclass gratuïta, Nuria Acosta i Ane Castro, fundadores de la marca ZER i guanyadores del concurs Samsung EGO Innovation, van realitzar una demostració en viu d’impresió tèxtil en 3D.

 

També va participar la professora d’ESDi i CEO de CICLUS Tati Guimarãés, reconeguda internacionalment pels seus projectes de conceptes innovadors com la “sostenibilitat emocional” i “packaging with second life”. La professora i emprenedora va ensenyar com aplica l’eco-disseny, i els seus conceptes únics en els seus projectes.

 

A més es va comptar amb la presència de Gemma Armengol, propietària de White Line, un showroom de moda sostenible que treballa de forma responsable amb producció local i artesanal; Santi Mallorquí, d’Organic CottonColors, empresa proveïdora de teixits sostenibles; i Sylvia Calvo, de Sylvia Calvo BCN i de l’Associació Moda Sostenible de Barcelona.X
X