fbpx
Els nostres programes de Bachelors són una oportunitat única dins d’una formació superior a l’Estat Espanyol. Apropar als estudiants a un coneixement fonamental per als canvis tecnològics i nous paradigmes socials. Els esmentats canvis no només es reflecteixen en els dispositius, béns i serveis que utilitzem a diari, si no també l’enteniment del seu rol en la societat i de com assimilem el coneixement.
El dissenyador d’avui no només ha de dominar les tècniques creatives, si no que també ha de disposar de la formació tecnològica i l’esperit transformador necessaris en el món 4.0. El Bachelor en Smart Design, títol propi ESDi, pot ser cursat de manera simultània al Grau Universitari en Disseny, títol oficial, o bé de manera isolada, i permetrà a l’alumne treballar amb les tecnologies actuals en diferents àmbits, generant productes, béns i serveis que s’adaptin a les necessitats dels usuaris 4.0.
La tecnologia no només precisa de la innovació a l’hora de fer, si no també en pensar què es genera al voltant d’ella. En aquesta línia, el Bachelor en Humanitats Digitals, títol de l’Universitat Ramon Llull, proposa explorar les implicacions de la producció 4.0 en l’economia, la política i la vida social, partint des de disciplines com la sociologia, la comunicació, l’antropologia i la filosofia, que permetran reflexionar sobre la convergència d’arts visuals, cultura artística, comportament humà i desenvolupament tècnic.
X