fbpx

Bachelors

Els nostres programes de Bachelor, títols estructurats en el marc de l'espai únic europeu (ECTS), aprofundeixen en els canvis de tecnologia i paradigma de les societats.

Aquests canvis no només afecten als dispositius, béns i serveis que utilitzem, sinó també a com comprenem el seu rol en la societat, i com fem ús del coneixement que ens brinden.

Bachelor
en Smart Design

Avui dia, com a dissenyador no només has de dominar les tècniques creatives, sinó també disposar de la formació tecnològica i l'esperit transformador necessaris per a avançar-te al món 4.0. Amb la Doble Titulació de Grau en Disseny + Bachelor en Smart Design estaràs capacitat per a generar productes, béns i serveis que s'adaptin a les noves necessitats tecnològiques dels usuaris.

Bachelor
en Humanitats Digitals

La tecnologia no sols precisa de la innovació en el fer, sinó també en el pensament que es genera entorn d'ella. En aquesta línia, el Bachelor en Humanitats Digitals, títol propi de la Universitat Ramon Llull, proposa explorar les implicacions de la producció 4.0 en l'economia, la política i la vida social. Parteix de disciplines com la sociologia, la comunicació, l'antropologia i la filosofia, que permeten reflexionar sobre la convergència d'arts visuals, cultura artística, comportament humà i desenvolupament tècnic.

X