fbpx

Ane Castro i Núria Costa guanyadores del 080 Investor Day 2018 amb la seva firma ZER

Ane Castro i Núria Costa guanyadores del 080 Investor Day 2018 amb la seva firma ZER

Amb altra victòria deguda al seu compromís per les noves tecnologies i el disseny sostenible, les alumni ESDi Ane Castro i Núria Costa van resultar guanyadores de la més recent edició del 080 Investor Day, una jornada de foment a l’emprenedoria i el desenvolupament financer de dissenyadors i marques emergents organitzada per la 080 Barcelona Fashion i la plataforma d’inversió i emprenedoria Seed&Click.

Les dissenyadores, fundadores de la firma de moda ZER Collection, van triomfar en la categoria “start-ups tecnològiques aplicades a la moda”, distinció que les premiarà amb 120.000 euros en serveis de les empreses partners del 080 Investor Day: McCann Worldgroup, 4FYN, Baker McKenzie, Amazon Web Services, Grupo Zeta i ESADE Creápolis.

Creada en 2017, ZER incorpora novetats tecnològiques en totes les etapes del procés de disseny, amb peces i teixits desenvolupats amb impressora 3D, tall làser, escàner corporal i brodadora industrial. Però, l’interès de Castro i Costa per la tecnologia no es queda en l’àmbit productiu, sinó que els hi permet introduir els canvis socials de l’entorn digital i intel·ligent com a concepte clau en la ideació i l’essència de les seves col·leccions.

Aquesta aposta per tècniques productives innovadores, a més, està vinculada a una producció tèxtil sostenible que permet materialitzar la seva filosofia del “zero waste”, ja que els teixits són impresos en la mida necessària, sense excedents.

Aquest any, la firma va obtenir el primer lloc a la novena edició del Samsung EGO Innovation Project, que els va premiar amb 10.000 euros per al desenvolupament de la seva marca i els va permetre desfilar en la passarel·la de la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid.X
X