fbpx

Ane Castro i Núria Costa al Mercedes-Benz Fashion Week Madrid després de primer premi de Samsung

Ane Castro i Núria Costa al Mercedes-Benz Fashion Week Madrid després de primer premi de Samsung

A menys d’un any de concloure el seu passatge per ESDi i de presentar en el nostre Degree Show la seva innovadora col·lecció, les dissenyadores Ane Castro i Núria Costa han estat distingides per la marca Samsung amb el premi Samsung EGO Innovation Project, que els permetrà desfilar durant la jornada de tancament del Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, el 29 de gener.

A més de la possibilitat d’inaugurar la desfilada de Samsung EGO en la Fashion Week, el guardó  proveeix a Castro i Costa amb una dotació econòmica de 10.000 per portar endavant la seva proposta, la firma ZER, ara reconeguda per una de les plataformes principals de promoció de joves talents en moda.

Les alumni ESDi desfilaran amb el seu projecte CONECT3D, que consta de 10 abillaments elaborats amb materials produïts mitjançant impressió 3D i fabricació digital, que proposen una reflexió sobre la producció en el camp de la moda i sobre la introducció de noves tecnologies en l’indumentària. Cada abillament, així mateix, incorporarà dispositius Samsung per il·lustrar l’adaptació de la moda a la tecnologia.

Al igual que el seu Projecte Final de Grau, COD3NTIDAD, que se submergia en conceptes com el robo d’identitat, el ocultament i la duplicació mitjançant el patronatge i els materials, CONECT3D incorpora processos de fabricació sustentables que eradiquen la possibilitat d’excedents de material en la confecció.X