fbpx
 

Avantatges per alumni

Des de l’ESDi volem continuar recolzant el desenvolupament professional i acadèmic dels nostres alumnes fins i tot després d’haver-se graduat. Per això, desenvolupem una sèrie de serveis i beneficis perquè puguis seguir gaudint dels avantatges de ser part de la nostra comunitat, sense importar que pertanyis a grau, postgrau, màster o que hagis participat en programes d’Erasmus.

Avantatges per Alumni

Descomptes especials per a màsters i postgraus ESDi, amb l’objectiu de promoure l’especialització i la formació contínua.

Accés a la plataforma Career Center de Job Teaser, exclusiva per als nostres alumnes i alumnis, on pots accedir a noves oportunitats laborals tant nacionals com a internacionals, així com informació d’esdeveniments, assessorament en recruitment i més.

Possibilitat d’utilitzar les instal·lacions dels nostres Self-Labs, equipats amb la tecnologia més capdavantera en els àmbits de la manufactura additiva i impressió 3D, realitat virtual immersiva i hologràfica i digitalització dels processos de disseny i confecció tèxtil.

Descomptes i condicions especials en comerços i institucions variats, com el Museu del Disseny de Barcelona, el Club Natació Sabadell, Servei Estació, Escola de Ioga La Porta Verda, entre uns altres.

Possibilitat d’utilitzar les nostres instal·lacions de coworking ESDi, creades per recolzar als emprenedors en els seus projectes professionals.

X