fbpx
 

Alumni & Friends

Alumni & Friends ESDi és un servei que oferim tant a tots els graduats ESDi, siguin de grau, postgrau o màster, com als estudiants que hagin passat per la nostra casa a través de programes d’Erasmus i han recorregut amb nosaltres parteix de la seva trajectòria acadèmica.

L’objectiu principal d’aquest espai és mantenir i potenciar el vincle dels alumni amb l’escola, evitant que el llaç es talli una vegada lliurat el diploma. Per això, busquem promoure el networking, facilitar la projecció professional dels alumni i fer del nostre acompanyament un compromís per a tota la vida.

null

ALUMNI TALENT

En aquest espai, els alumni són els estels. Coneix els seus projectes, el seu desenvolupament laboral i la seva trajectòria acadèmic-professional.
Anar
null

AVANTATGES PER ALUMNI

Serveis, accés a instal•lacions i descomptes especials. Coneix els beneficis de formar part de la comunitat ESDi.
Anar
null

JUNTA ALUMNI

Des de l’ESDi busquem mantenir un vincle ferm i constant amb els nostres graduats, per la qual cosa disposen d’un espai per estimular la cooperació i el creixement conjunt.
Anar

Continua la teva formació

null

MÀSTERS I POSTGRAUS

ESDi compta amb una variada oferta de màsters i postgraus sobre disseny, tecnologia, art i comunicació.
Anar
null

ALTRES CURSOS

Anar

ESDi ALUMNI

GINA TOST

ÁLVARO SANZ

ONA CARBONELL

Sol·licitud d'informació

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • D'acord a la disposició de la llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (GDPR), vigent des del 25 de maig del 2018, informem que les dades obtingudes en el formulari són utilitzats per la Fundació del Disseny Tèxtil FUNDIT amb finalitats comercials i informatius i també són cedits a la Universitat Ramon Llull, a la qual ESDi està adscrita. Ens comprometem a mantenir total privadesa de la informació i podràs donar-te de baixa o actualitzar la informació contactant-te amb el Responsable de la Protecció de Dades enviant un correu a dataprotection@esdi.edu.es. En aceptar, aquestes consents del tractament de les teves dades per part de ESDi.
X
X