fbpx

Alumnes de Producte de l’ESDi col·laboraran amb una nova edició del Concurs del Gremi de la Fusta de Sabadell

Alumnes de Producte de l’ESDi col·laboraran amb una nova edició del Concurs del Gremi de la Fusta de Sabadell

Per tercer any consecutiu, fruit d’un conveni de col·laboració amb el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i l’Escola Industrial, els alumnes de Disseny de l’ESDi, en la menció Producte, presentaran les seves propostes per al “Concurs Disseny en Fusta Jordi Amat”.

A través d’aquest projecte, els alumnes de 3er curs del Grau en Disseny especialitzats en aquesta menció tenen l’oportunitat d’idear objectes que després travessaran una fase de selecció, a partir de la qual un d’ells serà materialitzat en fusta pels participants del Concurs, estudiants de la família professional de Fusta i Moble, PFI i aprenents del taller de Fusteria i Ebenisteria.

Els dissenys d’alumnes ESDi seran presentats aquest dijous 2 de novembre a partir d’una proposta anterior i inèdita que indica la temàtica a seguir i les limitacions tècniques que ha de tenir l’objecte, a ser reproduït pels estudiants industrials en tres hores. En les edicions anteriors, els alumnes ESDi van idear dissenys per a casetes d’ocells i gronxadors.

Finalment, el disseny seleccionat serà desvetllat el mes de gener, i, al 19 de març, com a commemoració de la Festa de Sant Josep, patró dels fusters, es portaran endavant les reproduccions, tenint en compte la similitud, l’acabat i els processos utilitzats que ho vinculen amb la peça original.X
X