fbpx

Alumnes de Producte presenten les seves propostes per al Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble

alumnes esdi, disseny de producte, projectes, fusta

Alumnes de Producte presenten les seves propostes per al Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble

El passat 30 de novembre de 2018 quatre alumnes de tercer curs de Disseny en Producte van presentar al saló d’actes de l’ESDi els seus projectes en l’àmbit de l’assignatura Materials II. Es tracta de maquetes de revisters de fusta, que són cadidates a peça a reproduir en un concurs anual de fusters en formació que té lloc a l’escola industrial de Sabadell.

Les propostes, tutoritzades pel professor Guiu Llusà i coordinades des de la Unitat de Producte i Usabilitat d’Espais de l’ESDi, han estat dissenyades i realitzades en format maqueta pels propis alumnes. D’entre tots els models presentats, el Departament de Fusta i Moble del mateix Institut Escola Industrial de Sabadell escollirà un treball. Els participantes en el Concurs d’Estudiants de Fusta i Moble de Catalunya realitzaran el projecte triat durant el transcurs de la seva XXVII edició, prevista per al mes de març de 2019.

diseño producto, ESDi, proyectos, materiales, carpinteríadiseño producto, ESDi, proyectos, materiales, carpintería

Conveni de col·laboració

A la presentació van assistir professors i alumnes dels Cicles Formatius de l’Institut Escola Industrial de Sabadell. En concret, dels Graus Mitjà en Fusteria i Moble i en Instal·lació de Moblament, i del Grau Superior en Disseny i Moblament. Un any més, amb aquest acte s’aferma el conveni de col·laboració entre ESDi i l’escola industrial. Un centre amb més de 100 anys d’història que és un referent en formació professional a la ciutat de Sabadell.

diseño producto, ESDi, proyectos, materiales, carpintería

diseño producto, ESDi, proyectos, materiales, carpinteríadiseño producto, ESDi, proyectos, materiales, carpinteríaX