fbpx

Tres alumnes ESDi finalistes del concurs de zips per a ‘La Marató’ de TV3

concurs, zips, la marató, tv3

Tres alumnes ESDi finalistes del concurs de zips per a ‘La Marató’ de TV3

Les alumnes ESDi de tercer curs del Grau en Disseny menció en Integració Multidisciplinària Maria Subirana Vázquez i Laia Pujol Miret, juntament amb l’alumne erasmus Luca Christmann han resultat finalistes del concurs “Els zips de La Marató”. Es tracta d’un projecte conjunt de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya. El seu objectiu és impulsar entre estudiants d’imatge i so la producció de continguts audiovisuals sobre la malaltia a la qual estigui dedicada La Marató de TV3.

Els vídeos “A la paella”, “Autoexplora’t, toca’t” i “Antonia” tenen com a temàtica comú el càncer, malaltia protagonista de La Marató 2018

En aquesta última edició del concurs van participar més de vint centres de formació professional de tota Catalunya, entre els quals es troba l’ESDi. El càncer ha estat el protagonista de La Marató 2018, per això tots els estudiants han presentat uns treballs amb mirades, reflexions i sentiments, en alguns casos molt personals, sobre aquesta malaltia. Fidels a l’esperit de La Marató, els zips han destacat pel seu esforç divulgatiu i han posat el focus en aspectes com la prevenció, la investigació i els valors per a fer-li front, com l’amistat i la companyia.

A continuació, us compartim dos dels vídeos realitzats pels nostres alumnes:

“A la paella” és el curt de l’alumna ESDi Laia Pujol i fa referència a la prevenció del càncer de pell mitjançant un estiuenc vídeo. En ell, es compara l’acte de prendre el sol amb el de fregir una cigala.

 


Maria Subirana, per la seva part, va presentar “Autoexplora’t, toca’t”. Amb el seu zip va voler recalcar que l’autoexploració és primordial a l’hora de prevenir el càncer de mama.

 

Per últim, “Antonia”, la proposta animada de l’alumne erasmus Luca Christmann, que relata la vida d’una pacient de càncer a l’hospital, explicant què és allò que més troba a faltar en el seu dia a dia.

 

Moltes felicitats a Laia, Maria i Luca pels seus magnífics treballs!


X