fbpx

Alumnes ESDi exposen creacions en Museu d’Art de Sabadell

Alumnes ESDi exposen creacions en Museu d’Art de Sabadell

A finals de l’any passat, poc després de que morís el dissenyador i decorador sabadellenc Josep Maria Magem (1941-2017), el comissari i alumni ESDi Guillem Celada posava en marxa una exposició que trobava explicar l’estil i el rang del creatiu al Museu d’Art de Sabadell. “Magem Incandescent”, si bé va començar com projecte d’investigació de Celada, llavors es va convertir en una presentació que congregava tant dissenys de llums com projectes d’interiorisme, arquitectura i mobiliari del dissenyador.

Com part de l’exposició, alumnes de Disseny de Producte d’ESDi van tenir l’oportunitat de col·laborar amb Celada en el muntatge d’una de les llums de Magem, de la que no existien plànols ni fotografies. El treball en equip, així com la mostra, van ser el motor que els va portar a desenvolupar l’exposició “Mirades. Posant el punt de llum a Magem”, també en el Museu d’Art de Sabadell i oberta al públic fins al 2 de maig, en la que els alumnes Alba Guerrero, Neus Iglesies, Laia Montaño, Judit Moreno i Marc Senar exhibeixin les seves pròpies creacions lumíniques.

Una vegada conclosa l’exposició, prendrà el relleu l’alumne Álvaro Moreno, que realitzarà la exposició “Próximo a la estética de la máquina y la velocidad” a partir del 15 de maig. La  mostra de Moreno inclourà obres pròpies treballant sobre el moviment futurista i la velocitat plasmada en la imatge visual.

 

Mirades. Posant el punt de llum a Magem

Fins al 2 de maig

Museu d’Art de Sabadell

 

Próximo a la estética de la máquina y la velocidad

A partir del 15 de maig

Museu d’Art de SabadellX