Cursos d’Estiu ESDi: Vídeo 360º, 3D Printing, Design Thinking i altres

Des d’ESDi organitzem una sèrie de cursos perquè puguis continuar formant-te en Disseny aquest estiu. Amb la innovació com clau, t’oferim tallers que van des de tècniques tradicionals com el dibuix fins a noves eines de disseny, com el 3D Printing, els vídeos 360º o el food-design. Vols saber més?

360º Video Production

fitxa

_ durada: 20 hores

_ dates i horaris: del 9 al 13 de juliol, de 10:00 a 14:00 hores

_ preu: 320 euros, amb 25% de descompte per a alumnes i alumni ESDi

_lloc: Campus ESDi (Sabadell)

_ professors: Carlos Anselmo, Clàudia Pla, Marianna de Nadal

Per a alumnes ESDi, aquest curs equival a 1 crèdit ECTS.

descripció

Usuaris actius. Experiències d’immersió. Relats interactius. Aquestes són les claus dels vídeos en 360º, una de les tendències audiovisuals que més han aconseguit despertar la participació dels espectadors i la seva empatia.  El nostre taller d’estiu de vídeos 360º t’acosta tot el que precisis per a gravar, editar i postproduir aquest tipus de peces, també presentant-te exemples dels nostres propis alumni, com és el cas de Stalker, un curt de suspens d’Alejandro Palomes, seleccionat pel Clúster Audiovisual de Catalunya. El taller constarà de tres etapes, una primera de registre amb càmera 360º, una segona d’edició amb Adobe Premiere Pro, i una tercera de postproducció, després de la qual podràs tenir una experiència de visualització de Realitat Virtual del teu propi clip.

Modeling & 3D Printing: Exploring possibilities

fitxa

_ durada: 20 hores

_ dates i horaris: del 25 al 29 de juny, de 16 a 20h

_ preu: 280 euros, amb 25% de descompte per a alumnes i alumni ESDi

_lloc: Campus ESDi (Sabadell)

_ professor: Tomás Martín

Per a alumnes ESDi, aquest curs equival a 1 crèdit ECTS.

descripció

En uns pocs anys, la impressió 3D ha trobat el seu lloc en àmbits dispars del disseny, tant en el decoratiu com en el teòric. A través d’aquest taller, podràs aprendre el ús bàsic d’una impressora 3D i començaràs a conèixer l’univers de possibilitats que et permetrà explorar, donant-te potencialitats dins del món dels complements, el calçat, l’interiorisme, el disseny de producte i més.

Disseny UI/UX: experiències d’èxit per a usuaris

fitxa

_ durada: 12 hores

_ dates i horaris:  del 2 al 5 de juliol, de 17:30 a 20:30 hores

_ preu: 180 euros, amb 25% de descompte per a alumnes i alumni

_lloc: Campus EATM (Barcelona)

_ professor: Eduardo Huerta

descripció

Avui dia és impensable dissenyar sense tenir en compte l’experiència dels usuaris, especialment en els entorns digitals, sigui que prenguin en el desktop o les apps com a plataforma. Per considerar aquesta clau i generar dissenys eficients i atractius, per tant, s’han de conèixer les característiques i les necessitats de dites usuàries, així com les oportunitats de negoci que el client vol explorar. En aquest curs s’ensenyaran les bases del Disseny centrat en l’usuari i s’anirà des de la definició estratègica fins a la prova de disseny, explorant les diferents metodologies i tècniques d’un projecte de disseny UI/UX.

Design Thinking: construint projectes de valor

fitxa

_ durada: 12 hores

_ dates i horaris:  del 9 al 12 de juliol, de 17:30 a 20:30 hores

_ preu: 180 euros, amb 25% de descompte per a alumni i alumnos

_lloc: Campus EATM (Barcelona)

_ professor: Eduardo Huerta

descripció

“Assaig i error” no és solament un dir. És un enfocament que ha ajudat al disseny, tant en el pràctic com en la recerca teòrica, a buscar resposta a problemes humans a nivell de productes, bens i serveis. Treballant des de l’empatia, la creativitat i la construcció i la prova de prototips, el Design Thinking pren la creativitat i la sensibilitat del dissenyador com a recurs per identificar oportunitats amagades en el dia a dia i convertir-les en preguntes o problemes de disseny. D’aquesta forma, comprendre a l’usuari, observar-ho, generar un “usuari tipus”, idear, fer prototips i provar són els punts que constitueixen una metodologia que busca canviar la labor en disseny.

Pa-Ciència: Smart-Bread Design (FoodDesign)

fitxa

_ durada: 16 hores

_ dates i horaris:  del 2 al 5 de juliol, de 9:30 a 13:30 hores

_ preu: 280 euros, amb 25% de descompte per a alumnos i alumni

_lloc: Campus ESDi (Sabadell)

_ professors: Iván Merino, Sergi Freixes i Juan Ignacio de Creix

Per a alumnes ESDi, aquest curs equival a 1 crèdit ECTS.

descripció

Un element tan senzill i quotidià com el pa en realitat oculta un món de possibilitats estètiques i de disseny. Partint des del FoodDesign, el taller farà un recorregut per la història, la recerca i l’experimentació amb la materia per realitzar propostes reals a nivell de prototip. L’art, el disseny, la ciència i la tecnologia s’uneixen en una proposta de naturalesa gastronòmica que treballarà amb ingredients saludables, medicinals, formes i assemblatges i fins i tot disseny intel·ligent.

Cos i moviment. Taller de Dibuix

fitxa

_ durada: 15 hores

_ dates i horaris:  del 2 al 6 de juliol, de 15:00 a 18 hores

_ preu: 225 euros, amb 25% de descompte per a alumnes i alumni

_lloc: Campus ESDi (Sabadell)

_ professors: Cristina Pérez

Per a alumnes ESDi, aquest curs equival a 1 crèdit ECTS.

descripció

Cada il·lustrador té un estil que ho caracteritza, però, més enllà d’aquests llenguatges i instruments específics, existeix una sèrie de tècniques i coneixements bàsics a partir dels quals es construeix la creativitat pròpia. Aquest taller, per tant, busca transmetre aquestes eines treballant sobre la figura humana, incorporant conceptes de composició, de materials i de tècniques, com per permetre-li a l’estudiant bolcar la seva veu en el paper.

Crea una experiència, crea una pop-up

fitxa

_ durada: 16 hores

_ dates i horaris:  del 2 al 5 de juliol, de 16:00 a 20:00 hores

_ preu: 240 euros, amb 25% de descompte per a alumnes i alumni

_lloc: Campus EATM (Barcelona)

_ professors: Susana Aristoy, Filena Di Tommaso

Per a alumnes ESDi, aquest curs equival a 1 crèdit ECTS.

descripció

Fa alguns anys, dissenyadors i xefs de Nova York i de Londres van voler trobar alternatives espacials per exposar els seus treballs i no trobar-se lligats a costos fixos de lloguer. D’aquesta inquietud van néixer les tendeixis format pop-up, espais naturalment itinerants i temporals que aposten a una experiència de consumidor diferent, més atractiva i exclusiva. El taller buscarà introduir als alumnes en aquest format de tenda, demostrant la seva aplicabilitat no només a la venda de productes, sinó també a la divulgació de continguts culturals, indagant també en aspectes com el branding, la viralitat i la implicació de clients o públic.

inscriu-te

  • D'acord a la disposició de la llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (GDPR), vigent des del 25 de maig del 2018, informem que les dades obtingudes en el formulari són utilitzats per la Fundació del Disseny Tèxtil FUNDIT amb finalitats comercials i informatius i també són cedits a la Universitat Ramon Llull, a la qual ESDi està adscrita. Ens comprometem a mantenir total privadesa de la informació i podràs donar-te de baixa o actualitzar la informació contactant-te amb el Responsable de la Protecció de Dades enviant un correu a dataprotection@esdi.edu.es. En aceptar, aquestes consents del tractament de les teves dades per part de ESDi.
X
X