fbpx

Així va ser el Degree Show 2019: Modos de ver.

dergee show, modos de ver, santi moliner, diseño de moda, desfile

Així va ser el Degree Show 2019: Modos de ver.

Andrea Isus, Clara García, Marta Saumell, Miguel Ángel Bravo, Alba Molina, Inés Vidal, Esther Domínguez, Santi Moliner, Julia March, Genís Cañellas, Covadonga Trujillo, Ricard Agut, Neus Orero, Helena Rabal y Natàlia Llauradó son 15 dels recent graduats en Disseny de Moda per l’Escola Superior de Disseny, ESDi. Tots 15 van presentar els seus Projectes Final de Grau en el Degree Show 2019, titulat Modos de ver., que va tenir lloc el 21 de novembre a les 20 hores a la Nau Bostik.

Fruit de la varietat de visions entorn de l’aplicació del disseny a la nostra societat que han aparegut a les col·leccions dels estudiants, Modos de ver sorgeix com una reflexió sobre la importància d’explorar diferents mirades i proposar una visió pròpia i creativa.

Així doncs, els graduats d’ESDi van mostrar les seves col·leccions davant d’un total de 250 assistents, entre els quals hi havia professionals i empreses del sector, mitjans de comunicació, professors i staff de l’escola, i antics i actuals alumnes d’ESDi. També hi havia els seus tutors dels PFGs, com Fabian Loidi, Miquel Malaspina o Dolors Giró. En total es van presentar 3 col·leccions masculines, 2 mixtes i 10 femenines.

dergee show, modos de ver, santi moliner, diseño de moda, desfile
dergee show, modos de ver, santi moliner, diseño de moda, desfile
dergee show, modos de ver, santi moliner, diseño de moda, desfile
dergee show, modos de ver, santi moliner, diseño de moda, desfile

Miguel Ángel Bravo, Santi Moliner i Ricard Agut van presentar les seves propostes masculines. La primera, titulada “Enrun”, destacava per peces exteriors estructurades i la utilització de colors i teixits brillants. La col·lecció “Blurred Light” de Santi Moliner, està inspirada en l’oci nocturn i en com la gent interactua en aquests espais. Per acabar, Ricard Agut, amb la seva col·lecció “Mala Sang”, parteix de la maldat creativa i pretén plasmar sobre la roba la part més fosca de l’ésser humà.

Respecte a les propostes mixtes, de l’Helena Rabal i el Genís Cañellas. La col·lecció “BNT_DNT” de l’Helena Rabal, centrada en la relació entre turisme i arquitectura, destacada per l’utilització de materials tècnics i una estètica futurista i working. “Bifrost” de Genís Cañellas s’inspira en el Pont de Bifröst, que pertany a la mitologia nòrdica i que uneix el món dels homes amb el dels déus.

Les col·leccions femenines són les que van predominar, amb les col·leccions d’Andrea Isus, Clara García, Marta Saumell, Alba Molina, Inés Vidal, Esther Domínguez, Julia March, Covadonga Trujillo, Neus Orero i Natàlia Llauradó. Les transparències i els teixits vaporosos van ser els principals protagonistes. Gasses en tons nude i colors pastel van ser el que més es va veure sobre la passarel·la del Degree Show 2019 d’ESDi. El contrast entre peces fluides i estructurades va aparèixer en molts dels looks femenins de la desfilada.

En el Degree Show 2019 van participar models de les agències Blare Management, Francina Models, Fleming Models i Berta Models. De la perruqueria es va encarregar marcelpel.com i del maquillatje Tutusaus.

Si vols veure tots els looks del Degree Show 2019: modos de ver. entra en el següent àlbum de Facebook.X