fbpx

Activitats d’ESDi per al Mobile Week Sabadell

Activitats d’ESDi per al Mobile Week Sabadell

Mobile Week Sabadell és una iniciativa impulsava per Mobile World Capital que va néixer l’any 2017 per organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, essent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l’emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives. En el marc d’aquest esdeveniment, ESDi organitza conferències i tallers.

Tallers

Van dirigits a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i són gratuïts. Tenen una durada de 1 hora i hi ha la possibilitat de fer-ne només un o ambdós. És necessària la inscripció per poder-hi assistir. Podeu fer-la aquí.

Imprimeix un objecte 3D dissenyat per tu!

Aquest taller et permetrà imprimir i endur-te un objecte personalitzat a casa. Utilitzant un software de modelatge 3D aprendrem a dissenyar de manera fàcil i ràpida qualsevol peça que puguem imaginar. També aprendre a utilitzar la impressora 3D per fabricar el nostre objecte.

Data: dissabte 28 de març | Hora: 10.30 – 11.30 h. | Lloc: ESDi Sabadell

L’art i la realitat augmentada

La Realitat Augmentada permet visualitzar informació gràfica afegida al món real a través d’un dispositiu amb càmera de vídeo incorporada com un smartphone o una tablet.

En aquest taller veurem referències i aplicacions de la realitat augmentada i coneixerem les seves oportunitats d’ús així com les seves limitacions. Utilitzant un software de fàcil ús aplicarem la realitat augmentada a una imatge creada tenint en compte tipografies, colors, formes i materials.

Data: dissabte 28 de març | Hora: 11.30 – 12.30 h. | Lloc: ESDi Sabadell

Conferències

ivo, robot ayuda ciudadana, iri, smart city expo world congress

Les conferències estan centrades en el disseny com a impulsor de la innovació social i estaran desglossades en vàries temàtiques:

Ètica i Indústria 4.0

A càrrec del Sr. Antoni Garrell, Director general d’ESDi i autor del llibre “La indústria 4.0 en la societat digital”.

Presentació del Robot IVO, un robot social d’ajuda a la ciutadania

A càrrec de l’equipo d’investigació de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI-UPC) i la Dra. Encarna Ruiz d’ESDi.

La importància del disseny en la creació de ciutats intel·ligents i sostenibles

A càrrec d’Eduard Martínez, Gerent de desenvolupament de negoci en Smart Cities d’Indra.

La assistència a les conferències és gratuïta i després de cada intervenció es podran formular preguntes per part dels assistents.

Data: dimecres 11 de març | Hora: 19.00 – 20.30 h. | Lloc: Auditori – ESDiX