fbpx

ESDi imprimeix en 3D els accessoris de la desfilada de Txell Miras per a la 080 Barcelona Fashion

desfile de moda, txell

ESDi imprimeix en 3D els accessoris de la desfilada de Txell Miras per a la 080 Barcelona Fashion

Del 25 al 28 de juny es va celebrar la passarel·la 080 Barcelona Fashion en el Recinte Modernista de Sant Pau. En aquesta nova edició es presentaven les propostes primavera/estiu 2020 de quasi 30 dissenyadors i marques de moda.

Durant la tarda del 26 de juny va tenir lloc la desfilada de la dissenyadora Txell Miras, amb una col·lecció inspirada en el post-humanisme. Aquest és un concepte originat en els camps de la ciència ficció, la futurologia, l’art contemporani i la filosofia, que prediu la fusió de la tecnologia amb la intel·ligència humana. Per aquesta raó, per a la desfilada es va voler connectar models i tecnologia a través de la impressió 3D.

Així, va sorgir l’oportunitat de que l’ESDi imprimís en 3D els accessoris que portaven les models. En concret, una sèrie de cascos i tocats dissenyats per Alexis Ferrer, Wella Global Creative Artist i Director Creatiu d’Anna Ferrer Slow Hair. Alexis i Mary Torres van fer equip amb Tomás Martín, responsable del Taller de Fabricació Digital i Impressió 3D. Els tres van anar investigant i desenvolupant diversos prototips fins donar amb les idees i materials definitius del projecte.

desfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3Ddesfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3Ddesfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3D desfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3Ddesfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3D

desfile de moda, txell miras, 080 barcelona fashion, impresión 3D

La desfilada de Txell Miras

A la desfilada vam poder veure diversos tipus de complements. Els primers en aparèixer van ser uns cascos blancs amb diferents siluetes en relleu: ulls, medusesi mans. Alguns d’ells contaven amb llums LED simulant un escàner. Els mateixos cascos en color negre estaven adornats amb fotografies que buscaven explicar el concepte del post-humanisme.

Un dels dissenys més especials va ser una malla niu d’abella, que cobria el rostre i les espatlles. Però sens dubte, el més espectacular va ser un tocat en forma de ram de flors, unint naturalesa i artificialitat.

Us deixem amb el vídeo complet de la desfilada de Txell Miras a la 080 Barcelona Fashion. Esperem que us agradi!X